Grenade

justja, vad ska alla göra i morgon ? antar att dom flesta ska gå i skolan och så och det ska faktiskt jag med. Men med tanke på att det är fredag så kanske det händer något kul ?!


så kan det gå och så gick deeet

känns lite tråkigt att luleå förlorade när dom kunde ha gått till finalen, men sånt är väll livet antar jag, nu ska jag plugga spnska och sooova, godnatt people!

Faithless

ny duschad och klar, fan så skönt de är ! blev pizza till middag idag också med tanke på tt mamma inte va hemma. Träningen gick väll helt okej, roligt att träffa lite brudar som man inte träffar så ofta.

Jaa, och vad ska jag göra nu..jo jag ska ner och kolla på luleå matchen och jag såg att det stod 3-3 nu, oj oj nyss vare 2-1 till skellefteå, hoppas på mitt luleå ikväll, kom igen nu !


helt jävla galet

då var man hemma igen efter en förvånasvärt rolig dag, pratade massa skit med tjejerna och det gillar jag. Föreläsningen var väll helt okej, den handlade om hur vi ska starts företag och så, kommer bli spännande tycker jag, så länge vi har en affärsplan bara.

snart ska jag dra vidare på fotbollsträning som börjar om en timme, kanske dax att byta om!


bjuder på en random bild..

choklad

bara älskar torsdagarna, eller inte ! har precis haft håltimme i 3,5 timme, lite skönt fast det förstör dagen.. men iaf jag och mina fina tjejer tog precis en fika på 018 och pratade lite skit, linnea berättade om en bok som heter såld som är en verklighetsbaserad bok och den bara måste jag läsa, verkar ju skit läskig o grejer ! men nu ska vi har föreläsning iaf, hoppas att det blir spännande..

push it push it

har precis vait på styrke träning, jobbiga grejer de där. så nu är jag ny duschad och  sitter o kollar på trekronors träningsmatch mot Lettland, helt okej match men måste erkänna att sverige är nog det bättre laget, och det är ju bra!

make it work!

top model, allt för jävla bra program de här, kollar på det nu och fixar lite med bloggen, grejer de!

jag vet vad jag känner och vad jag vill

blev en kortis dag idag med, har bara haft matte idag, faktiskt ganska skönt. Efter skolan så gick jag till min praktik plats och frågade lite och såklart fick jag svar på frågorna. Nu sitter jag hemma och har precis käkat pappas utsökta lunch, mums! nu ska jag facebooka lite sen läsa och kolla på entourage.

jag vet vad jag känner och vad jag vill

blev en kortis dag idag med, har bara haft matte idag, faktiskt ganska skönt. Efter skolan så gick jag till min praktik plats och frågade lite och såklart fick jag svar på frågorna. Nu sitter jag hemma och har precis käkat pappas utsökta lunch, mums! nu ska jag facebooka lite sen läsa och kolla på entourage.

Kom ihåg - det är du värd!

ligger i sängen och bara nöjdar över att jag ÄNTLIGEN har skickat in mitt svenska arbete! så vem är det som bara har en lektion i morgon? jo det är jaaaaag ! matte då förstås, men jag överlever nog. Kan hem från spelarmötet med hockeyn för ett tag sen och satan vad bra det låter att det kommer bli till nästa säsong, taggar redan för fullt, kanske lite tidigt, men av det vi fick veta så kan man inget annat än att vara gaaalet glad !
vi har fått en ny hjälp tränare också som sägs vara huuuur bra som helst ! bara massa bra idag :D

jag faller, jag faller för dig!

blev en kort skoldag idag med tanke på att vi bara skulle ha idrott idag. Vi spelade badminton på idrotten, och det är faktiskt grymt kul, iaf när det går bra. Det va kul när vi körde typ olika lekar för att bara va 2 st och stå och skjuta de är inte lika roligt.

det kommer aldrig brinna så igen

satan så skönt det kan var med en powernap ibland, idag satt en riktigt fint ! har faktiskt hunnit plugga lite sen jag kom hem, även fast jag är så fruktansvärt lat. Duktig flicka, ska fortsätta senare.

ingenting värmer lika bra som någon annans kroppsvärme

då var jag hemma igen och har käkat en god fruktsallad och oboy, farligt goda grejer de där. Resten av kvällen kommer väll att tillägnas åt att göra klart läsloggar tills på onsdag så jag slipper svenskan då. För tillfället så kollar jag på project runway, och dom ska designa en OS-klädsel till en sommar OS invigning, mkt fina grejer.

nu ska jag fortsätta att läsa i min braiga boook!

det kommer hända, om det inte redan hänt

tänkte passa på att berätta att jag gjorde värsta tabben igår.

Jag och pappa skulle övningsköra och så skulle jag gå på gräsmattan ner till garaget och så halkade jag och blev helt ledrig på mina byxor !! och gissa hur mina vita fina converse så ut, jo dom va bruna och "fina" jätte kul, men jag pallade inte byta om så jag körde i mina smutsiga kläder bara för att jag va så arg, söndagen blev misslyckad...

you, just you.

har precis haft lunch och innan det hade vi datakunskap. Vi har typ gjort klart kursen så jag kollade på entourage i 2 timmar, hur underbart som helst ! nu sitter jag och väntar på att engelskan ska börja, för vi ska redovisa vårat land, och det bästa är att jag har gjort heeela arbetet, känner mig galet duktig.

min ögonsten

nu har jag hunnit med massor, fast inte att plugga, men det kommer väll antar jag, har precis kollat på min sköna brud Josefin Dahlander när hon tog sm guld!!! det är inte klokt, hon är bara för bäst, och hon är bar bara min ! slänger upp en bild eller två på denna sköning.

du va fin tills du öppnade munnen

ja nu sitter jag här igen och är nästan lika trött som jag brukar vara varje söndag, kom på att det blir sommar tid idag så man måste ställa fram klockan en timme också. Hur skönt som helst! nu ska jag plugga vidare på ett engelska och svenska arbete för att senare göra lite roligare saker..

I do anything for you..

så otroligt trött på att endel bara tar förgivet 24/7.
Eller tänker på sig själva och inte tänker på att det faktiskt kan såra ibland...det gör ont

jaråååååå

åker och shoppar med syrran i uppsala nu, ciao, hörs senare !

Tonight I´m fuckn´you

nu har jag vaknat och känner mig på topp idag, wihoooo, nu sitter jag iaf på golvet i badrummet och snackar lite med syrran som duschar och laddar ner lite skön musik, känner att dagen kommer att bli kanon, åå vad jag är glad idag !

fucking perfect to me

har legat i sängen nästan hela tiden sen jag kom hem från skolan, kul att bli sjuk då ? neeeeej inte någonstans, det enda positiva är att man kan nörda lite entourage då, ska kolla vidare på ett avsnitt nu.

I like the way you do it because you do it so crazy

ååå vilken jobbig dag, har vart i skolan och pluggat lite spanska för jag ska göra prov nästa vecka, men kul att man fick mkt till hjälp också. För de va "handikappade" 3or som skulle ha hjälp med deras uppgifter till spanska setg 2, och jag går steg 3. Retards om jag får säga det själv. haha. Men nu är jag äntligen hemma och ligger i sängen, kul att jag har blivit sjuk också :( saaadface !


köööör, bara kör !

ååå vilken lättnad kan jag lova det är hemma hos mig när luleå gjorde mål i förlängningen nyss, gaaah så underbart ! 2-0 i matcher nu och jag ser redan fram emot nästa match som är på lördag, köta nu! för till finalen ska vi.

let´s kick some assss

har inte blivit att jag bloggat idag för att jag har haft fullt upp att pluggat till företagsekonomi provet, och nu har jag egentligen inte heller tid att skriva för ska ner o kolla på förlängningen i luleå-skellefteå matchen. skirver sen om dagen och hur matchen gick.

all I have in me, in my mind is you

nu har jag tagit mig igenom endel av pluggandet men har fortfarande en jävla massa plugg kvar, hur ska jag orka hur ska jag klara av de här? aja, jag har fått lite nya krafter efter att vart på hockey avslutning och träffat min sköna blondin tove. Och även en sköning som heter maja, skönt att snacka om lite annat än hockeyn också. men nu ska jag fortsätta innan jag ska sooova!

nördar sönder

har vart lite dåligt på inlägg idag, men nu får ni iaf ett.

Min dag har varigt ganska chill förutom att jag fattade typ inget av de vi gick igenom på matten. Linjärafunktioner, vad är de lixom..haha inte en aning, om jag ska vara ärlig. Men snart ska jag dra igång med mitt pluggande för vi har proooooov i morn, asså shit! jag kommer stor faila så alla vet ;)

drömmer mig bort, till dig, bara dig

ska snart lägga mig i sängen för en härlig natts sömn, för luleå vann nyss med 3-2 efter förlängnig så nu kan jag sova luuugnt! btw så känner jag mig helt trött efter dagens träning, va grymt kul att träffa tjejerna också, men just nu känner jag bara för att kapa av mitt smalben..aaajj..

see you later aligator..

på tal om ingenting egentligen, men jag stör mig verkligen på människor som skriver på sms,fb eller msn att dom ska göra något och att han/hon ska höra av sig efter och så gör dom inte det. Det stör mig sååå oerhört mkt måste jag säga, så ett tips, GÖR INTE DE! okej?...

sooopslut

åååå vad jag är galet less på att plugga, i morn ska jag plugga maaaassor av företagsekonomi kan jag lova och skriva några läsloggar. Har skrivit 3st nu, bra jobbat ida!! men det fattas 5st, dåligt med pain känner jag nu. men de är bara att keep on fighting. Ikväll börjar hockey säsongen btw! taggar satan till fysen :D

when I look into youre eyes, I see rainbows in the sky

nu har jag fixat mig klart och ska snart ner och käka något, men första så ska jag läsa lite med tanke på att jag måste skriva en läslogg tilla i morn. jobbigt jobbigt.

din önskan är min lag

vaknade för ett tag sen av att klockan ringde att jag skulle gå upp, men sen så kollade jag på progress och då hade våran idrottslärare skrivit att han va sjuk, så vi börjar inte förns 12:20, hur skönt som helst! så jag ska snart fixa mig lite och plugga med tanke på att jag har företagsekonomi prov på torsdag och jag har inte pluggat än.

berätta vad du vill annars kan du bara försvinna

snacka om att jag kommar sova gott i natt, känner mig helt död i kroppen,
träningsverk i morn ba! eyfyfan, godnatt !

aaaaaj !

känner mig sådär lagom död i min fot just nu...gjorde illa den igår på fotbollsträningen men det har känts ganska bra idag så jag tänkte att det skulle funka om jag tejpade den, och det gjorde den till en början, men nu är den värre än värst, blir nog ingen idrott för min del i morgon iaf...it sucks !

Vi sprang långt åt helvete idag på fotbolls träningen också, och intervaller på de, herre gud, vill bratz ta död på oss eller, fast han sa att vi skulle få träna hårt bara för att luleå vann igår ;)

du gör mig besviken, riktigt grovt!

har inte blivit så att jag bloggat så mkt idag, men nu har jag precis bytt om till träningskläder och ska snart ner o käka middag, undrar vad pappa har hittat på att laga? säkert något mumsigt! kvällen ska jag tillägna hård styrketräning och springning som nog kommer kännas en heeeeel del, lite nervös med tanke på att jag har sämst kondition och styrka, men det är väll därför man tränar, vi hörs som jag inte dör i backen!

words

va ett tag sen alla åkte hem nu så jag ligger i sängen och kollar på entourage och myser. Ska väll snart försöka sova med tanke på att jag fick på tok för lite sömn i natt. godnatt och ha en härlig morgondag!

idiot...less

har haft en relativt bra dag. Började med fotbolls träningen och såklart så ska jag göra illa mig bara för att jag är så flamsig, gjorde illa foten, men den blir nog bra tills på torsdag då jag har träning på konstgräs igen för i morn har jag fys och då äre bara att tejpa på.
slänger in en bild på mig och RBK från 6an för jag bara älskar den!

jag har fallit för en gammal romans

har precis vart nere och käkat frulle, gud så gott de va idag! den här dagen kommer bli bra, eller kommer den? klart den kommer! nu sitter jag i sängen och taggar för fullt med musik till säsongens första fotbollsträning, känns som att den inte kan sluta annat än dåligt och med en fet träningsverk i morn, men det årerstår att se.

jag vill !

sitter och letar hockeyskolor med mamma för jag vet inte om jag är så sugen på att gå i iron i sommar, men vi får se hur det blir, hittade en skön skola nyss som jag blev lite sugen på, dock va det med killar och de kan jag inte hålla med om att jag är så sugen på..men jag ska leta vidare!

när saknaden blir för stor, så blir saken alldrig detsamma

händer ikväll då ? själv så chillar jag en fet @ my crib. Har kollat lite på tv, käkat lite godsaker och så klart nördat entourage till tusen. Syrran drog också till våla nyss till brodén så, vad ska man göra nu dåe ? blir väll att biffa i sängen och tagga till min första fotbollsträning för den här säsongen ;) spännande, fast jag kan inte påstå att jag är så speciellt taggad för den, men det blir nog kuuul.

the heart is stronger than you think

klockan är redan 20 över 4 och jag har inte gjort något av den här dagen, usch, en lördag lixom, känns lite som en söndag, men det var nog mest eftersom jag var ledig igår också! Jag var iaf ute och tog en promenad med mamma i det härliga vädret. Så otroligt upp piggande och man blir glad av vädret. Sen kom jag hem och kollade på skidskytte och längdskidorna, Daniel Rickardsson blev 3an, bra jobbat! sen fikade vi också, mums.

ABOOO !

vad händer dååå ? själv så ligger jag i sängen och bara har det gött tsm med jenny, för hon sov ju här, myyysigt? oooh ja! går kvällen var lite crazy om jag får säga det själv, för vi är skypekåta, haha det är ju så grymt kul, iaf om man pratar med någon rolig, som vi gjorde. Vi pratade med flera olika men vi hade grupp konvers tsm med simpet och nån pontus och de va hur kul som helst för han hade jätte kul dialekt! men nu ska jag göra något vettigt med mitt liv , höörs !

jeeeeeeeeeeeeeeenny, who fuck is that ?

nu kom jennyboi, vi ska ha det lite myyys här ikväll, och jag hoppas på en hel del kul ! :) och mkt skratt som förlänger livet..

nailpolish

såklart pappa kirrar godaste pizzan till lunch och godis, sncka om att det är min födelsedag ! fast det skulle inte göra något om det blev lite bättre väder, helt solklart och stekigt, och inte dimmigt, snöigt och möööörkt..

Fyfan vad skönt !

min uppgift som jag fick idag var att städa övervåningen i huset, och jag är nästan klar, bara mitt rum kvar nu, och så fastnade jag här och såklart va jag tvungen att skriva lite. Känner mig lite överdrivet glad idag, den här dagen kommer bli braaaa..

pussss

det är inget speciellt egentligen, men man blir faktiskt glad av alla gratulationer på fb, så tack alla :D

film dax !

nu har jag kollat klart på första säsongen av entourage, och jag tycker faktiskt att säsong 2 kan skynda sig lite på nerladdningen, men aja, medans så kollar jag på en film som jag så trailern på tv, The other guy heter den, hoppas den är bra !!

I know you want meeeee

inte allt för jävla kul att vakna redan nu !! klcokan är snart bara halv 8, vad gör jag vaken nu lixom? jo de är så här att jag är van att gå upp runt den här tiden såå aa, då kanske det inte är så konstigt, men vem skulle inte vilja sova längre? men nu ska jag fördröja tiden med lite entourage!..

sov gööött !

såå nu har jag avklarat alla mina punkter förutom att smörja in benen, men vafan, palla idag ! i morn är det fan min födelse daaaaaaaaaaaaag, hehe lite glad så där, fast man va hur glad som helst när man va liten! men godnatt folket, nu ska jag sova till 10 i morn och få min skönhetssömn ! pusss

si seniorita

nu har jag kollat på 2 avsnitt och skulle gärna kolla på flera, men jag börjar bli sjukt trött efter dagen som vait och tänker nog snart krypa ner i sängen men först så ska jag

*borsta tänderna
*Tvätta bortsminket
*Byta kläder
*Gå ner och dricka något
*Smörja in ansiktet med min nya ansiktskräm
*smörja in benen
*Skriva ett sista blogg inlägg

sover en stund, eller 2

ligger i sängen och drömmer mig bort. Känner att jag skulle behöva lite ledigt på riktigt, inga läxsor, inte behöva bry sig om kläder och smink och slippa gå upp tidigt på morgonen, fatta hur skönt de skulle vara. Önska att det skulle kunna vara påsklov i morgon, det skulle ju sitta fint !

VINCE !

man kan ju bara dö för dom här sköna grabbarna, jag är bara inne på sörsta säsongen, men gud så vad jag är kär i serien, mums! nu blir det ett till avsnitt..

just en sån kväll är det ikväll !

kollar på ett avsnitt entourage, så underbart härliga grabbar de där, vi hörs !!!

kom igen TBS kom igen !

kom precis hem från skolan. Eller jag har ju inte vart i skolan idag eftersom det va friskolekampen, heeelt galen tillställning och så grymt kul, eller iaf till en början , sen blev man bara hes och fick hon i huvudet av allt skrikande, men de skiter man väll i, man måste ju hejs fram dom till seger. Jag  tror och hoppas att Tbs kom 3a i innebandyn och vann handbollen. Men de får jag nog reda på för jag och jenny drog hem för vi va så trötta.

I morgon så fyller jag år och hoppas på en riktigt trevlig kväll, vi får se hur kvällen slutar?...

all I want now is the white light moment

hur ska man tillbringa kvällen..,springa..chilla eller fotbolls träning ? sa jag fotboll, jarååå

When you say nothing at all

kvällen har spenderats med att kolla på slottsprinten i stholm och sedan kollat på 5e omgången i kvartsfinalen i hockey, tyvärr så förlorade Luleå med 2-0 i öppen kasse. Asså vad händer, dom ledde med 3-0 i matcher och nu står det helt plötsligt 3-2 i matcher, kom igen nu grappar, visaa vart skåpet ska stå!

run bitch ruuun !

skön skoldag idag, och inte allt för ansträngande. Slutade med att vi fick ha mentorstid tidigare, så jag hann med 2 bussen, skönt ! kom då hem lite tidigare så jag tog en skön spring tur. Det märks att jag är hockeyspelare och inte är tränade för att springa, saaaatan så jobbigt det kändes ibland. Men skönt med lite frisk luft och härlig musik i lurarna.

besegra dom !

skola igen, men dagen har börjat ganska så bra faktiskt. Började med sovmorgon så vi började kl 09.30, skönt att sova lite längre och det är skönt när man inte behöver stressa på morgonen. Men nu har jag iaf matte och har precis fått reda på mitt matte prov, ååå så skönt att jag inte behöver göra om de, eller om prov på en del som man kunde få, överlycklig kan jag säga !!!

jenny tog några fina bilder med min mobil igår

attention whore

justja, kunde inte blogga igår för vårat internett va helt cp hemma :/ men igår så hoppade jag fotbollsträningen iaf och följde med pappa o falle till gälve och kollade på Brynäs-Färjestad, både bra och dålig match, mycket bråk och de är ju kul tycker jag ! :D men det va halv bra spel, och det bästa va när bryäns kviterade för då blev det ännu mer slagsmål och spännande. Men Färjestad vann till slut med 2-1. Kul att gurra kom och kollade på endel av matchen med mig också, riktigt trevligt! men gårdagskvällen vart bra till slut iaf. förutom att luleå fucking förlorade !!!! men de tar dom igen hoppas jag ! dom ska ju såklart till kvartsfinal

walking in my converse

Tjenare mannen ! ove sundberg här...närå, men jag har vart på sjukt mkt skoj humör idag ni anar inte, skrattat åt minsta lilla. Haha kan det bero på att jag kom hem sent igår, ja det kan de verkligen. Dagen har vart riktigt soft, fast ändå tråkig också, den var helt klart roligare i början av dagen. För idag har vi haft klimatrollspelet på musikenshus, fattar inte hur endel kunde prata om allt. Jag fattade 0! men dom va ju duktiga iaf, tur att någon är de! gooood mat var det också, och fika.

Haffmaestro...

nu är det skola igen och jag har redan huiit harft datakunskaps prov, gick väll sådär, ingen viste vad vi skulle plugga på så aa...de va ju inte så lätt att veta. Men nu har vi kökat lunch iaf så vi sitter bara och slappar i klassrummet, jag håller på o laddar ner lite entourage, älskar serien! helt kär i vince, mums kan man lugnt säga!

nöjdar något gryyyymt!

nu har jag käkat, satan så gott det var, grillad kyckling och potatis gratäng. Restan av dagen ska spenderas till att nöjda över helgens vinster och "plugga" till datakunskaps provet i morn :)

I am number four

äntligen är jag hemma igen, har vart i ishallen fram tills nu typ och spelat match. Det gick inte lika bra idag, fast vi vann iaf. Men vi vann bara med 4-2 idag, vinst som vinst..fast det kändes sååå grymt att vinna igår! Dagens match var även säsongens sista match. Tror inte att vissa förstår hur tråkigt det känns, men det känns förjävligt om jag får säga det själv. Fast åt andra sidan så skulle man intel ängta lika mkt efter hockeyn om man spelade året runt, så det kan kanske vara bra med ett break. Men nu ska jag käka, skriver mer seeen

just can´t get enough

min dag har vart som en dans på röda rosor, eller hur det är  man brukar säga. Glömde att skriva tidigare att luleå vann idag med 3-1 !! så nu står det 3-0 till dom i i matcher i kvartsfinalen, inte så dåligt grymt. Kvällen har spenderats med hår klippning och färgning, blev riktigt nöjd kan jag säg. Sen har jag och pappat kollat på en riktigt bra film som va på 5an. Nu ska jag krypa ner i sängen och drömma mig bort några timmar. Godnatt!

en dröm som går i uppfyllelse, kanske det bästa jag vart med om !

så jävla grymt skönt med stor vinst med 11-1 idag! allt gick våran väg i matchen, och tillomed andra perioden gick klockrent, och det har de nog aldrig gjort. Går oftast dåligt i andra perioden, men idag gjode vi 6 mål då! och vi fick till ett grymt powerplay också och de är inte varje match som de händer ! Dagens mål är iaf Empas snygga kasse, Målvakten duckade så den gick in, de kallar jag kung mål! nu äre bara att tagga om till morgondagens match mot samma lag :D

super snälla silver Sandraaaaa !

Grattis till min kära biff lagkompis Sandra som fyller 18 fucking år idag!!!!

got nervous when you looked my way

då var det lördag igen och jag vaknade sådär halv 10 och käkade en god lördagsfrulle! och sen har jag redan hunnit göra en massa saker, kollat på skidskytte, fixat med rentvättade kläder och det bästa av allt, övningskört! de är ju så grymt kul, speciellt när det går bra, som sagt så får jag ju ta körkort redan nästa år och hur det ska gå till är en bra fråga för hur ska man kunna lära sig att backa med bilen, skit läskigt ju! och köra inne i stan..aja det får vi väll se, antar att jag ska gå körskola lite senare så det kanske ordnar sig, det återstår att se.

lite lagom chill sådär.

nu säger jag godnatt för kvällen och går och lägger mig i min äckligt sköna säng! kvällen har varit ovanligt chill med tacos, chips&dipp och en hel del bra tv tittande. American pie kan man ju bara inte få nog av, lite kul att jag kollade på filmen med mamma också..men hon tyckte också att den va bra så, aa. Men nu ska jag ladda med några timmars skönhetssömn innan de är dax för match !

living on video

101 sätt att åka ur en gameshow, jävla skönt program, haha skrattar sönder åt jockiboi, hahah han sket på sig! fast det skulle jag nog också göra av de där! asläskigt att bara åka frittfall på grönan, men ändå sån javla skön känsla i kroppen, nu ska jag kolla vidare, spännade!


this is what dreams are made of

Jag har vart hemma från skolan ett tag nu med tanke på att jag kom hem kl 4. Då åkte jag, pappa o syrran och handlade lite för tacos stod på menyn för kvällen. Gud så mumsigt de va! tror nästan att de är min favorit mat, fast det finns ju en hel del annat som  är gott också. Hur kvällen ska spenderas har jag inte riktigt bestämt än, blir nog lite film och tv tittande eftersom jag har match i morgon och det känns som att jag måste vara i topp form, för i morgon då jävlar ska jag göra mååål!

dumma människor är lyckliga människor

precis vaknat och gud så skönt att sova länge, kändes som att det var länge sen jag sov ända till kl 10, men de va skönt måste jag säga. Nu ska jag käka frukost och fixa mig för att senare dra till skolan, kanske tar en sväng förbi fyris, vi får la se..

dit du går, där går jag

äntligen är kvällen här och jag kan nöjda över Luleås 2-1 seger, så grymt skönt måste jag säga. Var en jälva spännande match också, ojojoj, jag va nog nervös varje gång djurgården kom in i Luleås zon för det kändes som att det skulle bli mål. Men mina grappar klarade det där fint och dog hem ännu en seger, nu återstår bara 2 till..kom igen nu !

Just nu sitter jag i sängen och kollar runt lite på ganska ointressanta saker, borde egentligen sova eller kolla igenom allt till matte provet i morn, känns som att jag kommer stor faila, känns ju inte allt för underbart, men man får väll ta det som de kommer antar jag..

seek bromance

har precis vart över till grannarna för att kolla på deras söta lilla utökning till familjen, Agnes heter hon och hon var sååå söt ! nu laddar jag inför elitserie slutspelet, ska mysa ner mig i soffan inom kort och kolla på
Djurgården-Luleå, och såklart så håller jag på mina favoriter, LULEÅ ! kom igen nu pojkar.

så äre..

finaly hemma! sitter vid min gamla data så tänkte passa på att lägga in lite sköna och relativt gamla bilder som väcker minnen, riktigt roliga minnen. Man blir ju inte bara lite sugen på sommaren heller
enjoy!

!
Jenny & jag på midsommar förra året
Jag och syrran för 2 år sen
Milla jag och jenny innan båtfesten, härlig kväll de där !

döda mig nu, bara gör det !

asså shiiit, har haft håla tillräckligt länge snart, börjar tröttna på det här faktiskt. Nu bara längtar jag till helgen för då har jag säsongens sista matcher. Fast först så måste jag ta mig igenom morgondagens prov, fan vilken pina! snart börjar matten iaf, skönt!

allting händer av en orsak

torsdag idag och det är väll sådär lagom skönt, har inte precis längtat till våran långa håltimme som vi har idag, 3,5 timme! och nej jag skojar inte, men men, vad gör man? just nu sitter jag i konferens rummet i skolan för brandalarmet gick på v-sala. Lite chill måste jag säga, nu ska jag umgås med tjejernaaaa

trött i benen, helg jävla slut körd

kom precis hem från hockey träningen, nästan lika kul som vanligt. Fast träningen idag kändes lite seg och det verkade som att inte alla va på deras bästa sida idag, men de gick ändå. Det är tråkigt att våra målvaktr är bort resta för man blir mer motiverad av att ha dom i målet än att skjuta på ett tomt, men de funkar, helt klart !
Resten av kvällen kommer väll spenderas i sängen med min bok som jag läser i svenskan. Jag läser en gossip girl bok, har inte kommit så längt ännu, men den är riktigt bra. Nu ska jag mysa ner mig i sängen, ha det kanon !

skadeglädjen är den bästa glädjen

ibland känner jag ett stort behov av att skriva av mig och då slog tanken mig, varför har jag ingen blogg för? ja och varför har jag inte de, jo de är för att jag inte haft så mkt tid för en, men nu ksa jag ta tag i det här och har startat upp en, kan lova att det kommer komma en snyggare design snart men just nu får det vänta!