RBK är bästa kompis med svett mattanten !

idag hittade jag något alldeles speciellt och unikt i matsalen och nej jag skojjar inte för jag är seriös, jag hittade de i matsalen, de va linn som inte ätit i matan på ett halv år typ, ochsååååklart blev jag tvungen att ta bildbevis på henne och på min mat såklart :D muuuums med fisk, NOT !


mums på linn !


/ Kingen utan K

Me and my friends rollin like a rockstar, so we by the bar, all eyes on us girls watching from far, we shining through the dark.

sista april på fredag, vad händer gott folk ?...

/ Kingen utan K

Jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor

jag loooovar att min helg har var helskön och bäst av alla, helt grym. Fredagen räknar jag som helg, men då blev de chilla på kvällen efter en "jobbig" skoldag med spanska prov som inte va allt för kul och pardans med boysen, soft och nice, tro mig. Lördagen tillägnades med super taggga på morgonen till hockeyavslutningen med super laget mitt, super sköna hela högen ! senare under dagen så blev det att fara till Uppsala och spela laser game, och de va SÅ JÄVLA GRYMT KUL, ett måste att pröva vafan, seriöst ! jag spelade i lag röd, första omgången förlorade vi, otur, men jag va 2a bäst i mitt lag o andra gången vann vi o jag va bäst i mitt lag, lite schteek kanske ;) nerå men jag o Sandra hade ett jävla bra teamwork, tack för de ! efter laser gamen så drog vi vidare till bjk och körde 5-kamp o käkade, riktigt kul, klädstaffetten va en höjdare, helt klart. Jag och tovis va i lag HV71 i på 5-kampen, super nice ! men sen drog jag hem till sajmon o hängde lite med han till på söndagen, myyyys :D

hittade en smaskig bild på datan, vilken tur man har !


/ Kingen utan K

jag vill inte tro det, jag vill inte ens säga det högt.

asså fyfan, fyfan helt enkelt, trodde du iaf inte skulle vara pussi och berätta.

de här är första gången jag är riktigt jävla ledsen och besviken på dig...
de trodde jag inte..haha skämt vafan !

vad ska man säga, du sjunker i mina ögon, det är ditt val och du gör som du vill.



/ Kingen utan K

stålbucklan

jag lovar att de här har typ vart min livs bästa helg. Jag har verkligen haft super kul med allt roligt folk från gimo och skärplinge och så klart allt annan folk som inte va bitchiga på cupen och kunde ha lite kul. Jag är seriös nu hih lr inte , men jag har fan hittat mitt livs stora kärlek, JOSEFIN DAHLANDER<3 en super skön brud som verkligen kan släppa loss i allas sällskap, en helt jävla grym brud, älskar henne ! :O helgen har vart kanon kul, och vi har mött kanon bra lag måste jag säga, AIK som vunnit 4 av 5 år, Luleå och leksand, fast dom hette team erastel outukompu eftersom laget måste komma från en stålindustri för att laget ska få vara med. Det va super skoj, vi förlorade mot AIK med 4-1 och vi va som enda som gjort mål på dom, de är ju ganska nice. Vi vann mot luleå med 5-0 tror jag, den matchen va hur kul som helst att spela, har nog nästan aldrig spelat en så kul. Men sen mot leksand förlorade vi med 3-2 och den matchen kunde vi faktiskt ha vunnit ! just ja idag spelade vi mot göta traneberg och den matchen slutade 2-1 till som, men andra målet, de skulle INTE vart mål, för våran målis hade faktiskt pucken, men aja, lite otur sådär :) tycker synd om tove som gjorde illa ryggen och kunde inte spela sista matchen, jag lider med dig hjärtat


/ Kingen utan K

Carebox ?

första dagen i skolan efter lovet och jag måste säga att de vart en ganska chill dag med massa prat på de flesta lektioner, skönt att träffa alla polare igen iaf, känns som att lovet gått för fort men nu kan man bara glädjas åt att de inte är långt kvar på skol tiden för snart äre sommar sommar loooov !

/ Kingen utan K

VärldensBästa JuliaJohansson ;* Kingen med K

de var en gång en flicka jag lärde känna som hette, hm...julia johansson ofc, hon är så ball så jag vet inte vad, snygg, snäll, rolig o ja allt, resten kan ni nog räkna ut själva. Mohahah jag lovar att jag är din största stalker för du är ju som sagt min idooool o nej jag skämtar INTE! bland det coolaste med dig är att du playar hockey, värsta hockey bruttan ju !. Visst jag är väll inte så insatt i "dam" hockey o sånt men du är den bästa på hockey jag vet, du har verkligen talang, ja du har verkligen allt för att gå riktig låååångt, lovar ! Det som är de sämsta med att du spelar hockey...är att du spelar i Gimo och inte i Iron förstås, lite minus där bruden. Gimo o Iron blir ju typ derby som sagt, men bara nice att spela mot henne, fast hon är rackare på att åka skriller må jag säga. What a teknik o allt, du kommer att gå långt, jag vet att jag sagt de innan men jag är nog inte den enda som tror på dig. Du har verkligen grejen och är värsta grymma tjejen ! visst hockey är väll inte hela livet för dig men jag kan tänka mig att du verkligen dyrkar de. I de sociala livet är du toknice att umgås med, får hoppas på lite mer tid för min del med dig, för jag vet att jag har funnit en extremt grym polare.

Gott folk jag säger det om och om igen, Julia Johansson #17 remember the name !





/ Kingen utan K

Kiss me, say that you miss me

så jävla skönt de är med lov, önskade nästan att de alltid va lov fast ibland kan de vara lite skönt med skola och träffa lite folk som man aldirg träffar, men hur skönt o nice skulle de inte vara om man va ledig varje dag och kunde göra precis vad man ville, hehe vilket önske tänkande va. lovet har vart asbra hittills, fjällen o sen ahr simon vart här tisdag till torsdag, något soft o nice. aja, hoppas de som är kvar blir lika bra (Y)

rekord, 18 par byxor nu (Y)

ja idag lr ikväll kasnke jag bord säga kom jag hem från fjällen. iaf inte jag pallar att vara borta en hel vecka och bara softa, äta god mat, tjocka o åka skidor hela dagarna, neej de går inte för sig, man måste få lite andra prylar gjort på ett lov. dagarna i fjällen har iaf vart kanoners och de kommer upp bilder när jag orkar o de blir nog i morn om jag får gissa själv, hihi, köpte kläder idag oxå påvägen hem, jag hittade ett par sjukt snygga byxor, asså jag lovar !!! asglad och nöjd till 1000 :) kvällen kommer jag väll tillägna i min säng och kolla film lr kanske i syrrans då, vi får la se. hade tänkt att kolla på material girls, de blir nog nice.

/ Kingen utan K