Remember all the things we wanted

tjingeling, ja nu va de ett bra tag sen va ? yeees, men nu när det är sommarlova så är inte mitt största intresse precis att sitta vid datan, de är ju såklart att sola o bada o bara ta det lugnt när man ändå kan, och de gillar jag såklart. Senast jag skrev så hade ajg o mina bruds vart till grönan o de va drygt en vecka sen men nu har det hänt massor vill jag loooova. För det har ju vart midsommar o massa sånt men här är iaf lite bilder från midsommar helgen som vart





/ Love from IDAHO ;*


I miss you so bad

ja igår till ägnades dagen på grönan med mina bruds, amnada carro o jullan, dagens roligaste lovaraj ga att de va min vurpa seriöst, skrattar än när jag tänker på de och bögen i radiostyrda bilarna såklart som var vårat offer, kötta bögen, check ! vi är bäst, åkte allt förutom de jag va för låååång för för första gången typ;) närå men kul som satan hade jag iaf, tror att dom andra oxå hade de.

Idag har jag bara stekt, och träääänat ! olite till men aja, skit samma, handlat mat med bruds tills i morn ba, yees längta or what !


/ Love from IDAHO ;*

komentarer?

jag har upptäckt att det är inte ofta som någon komenterar någo skoj här på min blogg skulle vara kul om någon gjorde de, lr frågade lite frågar så kunde jag skriva ett inlägg om de eller något sånt skoja, så kom igen nu gott folk, let´s komentera !

/ Love from IDAHO ;*

du är inte dålig, bara jag som är bättre.

min helg har vart najs enligt mig iaf,... målade med lite bruds i fredags, senare blev de käka o bio med simon, sen sova hos han till söndag o ha mys, sen idag vare MAAAAAAATACH ! och yees jag säger de igen, jag va målis och vi vann emd 4-0, kingar ! i morn äre en ny vecka, ny dag med nya tag :D by bitch !

/ Love from IDAHO ;*

impossible is nothing..

dagen har vart ganska så najs om jag får säga det själv, syrran väckte mog typ som vanligt kl halv 10..jag vill sova! menmen, gick upp, målade naglarna käka frulle sen stejte ett litet tag innan jag flyttade mitt hockeymål, tuuuungt :O usch, menmen! jag osm ville ha de flyttat så :) mybad lixom. men men senare drog jag o lite polers, alltså linnea, jentan storcken o RMA till bergstäckten, där va diesel virre och det "coola" gänget! vi solade, tycker att de är ganska kallt för att bada. senare drog vi till jentan och fikade och sen kom simon, fille o axel, men inte m...ejer till min besvikelse, hahahhaha..not ! skojat om han typ hela dagen, man ska inte säga jag älskar dig förns man träffat mejer ;) ett skämt ba ! men iaf när boysen kom så kollade vi på film, serri jag tycker den va askul, hahahah ! familj på väg hette den iaf, asskön film ! sen hem, käka o fotbolls träning....serri, jag ska stå i mål på matchen på söndg :'( kill me ? hihih, aja lite sköna bilder.








/ Love from IDAHO ;*

dag för dag, steg för steg

gårdagskvällen va väll rättså chill, känns so matt de ändå är lite på bättringsvägar nu och allt börjar se lite ljusare, men de kan fortfarande hända mkt, mkt tråkiga saker, mån såna smällar får man ta ibland, men, jag vet vad jag vill så aa :) åkte rullisar med pappsen igår, jag varnar nästan för de, livs farligt rentutsagt, men roligt ändå för de är kul när de går foooort ! hihih, dagen hitills har jag väll mest tillägnat ute i solen och stekt och lyssnat på musik och nu kollar jag på Chile-Honduras, ganska värdelös match om ajg ska vara helt ärlig, ska väll flytta hockey målet mitt lite senare och skjuta lite, hade iaf tänkt att göra de, det är ju tanken som räknas iaf, men seriöst, äre verkligen sommar lov ? jag börjar få en känsla nu iaf att det är sommar, iaf när solen tittar fram! fotbollsträning @ månkis ikväll blir något de! skönt att vi hade fys i måndags så att vi inte skulle ha det idag, inte för att det gör mig något men är lite jobbigt när de är så varmt, men de blir nog bra ! 15:30 ska jag sitta spikad framför tv iaf och kolla på spannien-schweiz och heja på min käre FERNANDO TORRES , hoppas starkt på en vinst !
 

/ Love from IDAHO ;*

I dont want thise moment, to ever end, when everything is nothing, with out you!

jag älskar simon♥


/ Love from IDAHO ;*

Tystnaden som uppstår när månkarbo-dam får låna månkarbo a-lags match kläder!

GANKSA SCHTEEEK ?



/ Love from IDAHO ;*

dont call my name Alejandro !

matchen idag va ju gaaaaanska så grym, hehe vi ägde helt enkelt, känns så bra att vinna :) älskare. Jag har en känsla av sommarlov nu faktistk, hihi det känns sååååå bra ! :D fast tro det eller ej, jag vill plugga :S :( busigt, men iaf , äre bara jag som ska gå på fyris lr, känner mig ganska ensam, jag har typ ett sista hopp och han vet jag typ att han inte kommer gå i samma klass som mig, tungt.se ??? händer i morn jao, typ polare?


/ Kingen utan K

min sista vecka beskrivet i ord

MÅNDAG: vad gjorde jag i måndags ? ^o)

TISDAG: dååååå vare skolfotboll och som vanligt har jag ju min vanliga OTUUR !!!! fick ont i min fot igen, tungt som fan o ont göre med, tycker faktiskt lite synd om mig själv, hihih vi vann alla matcher förutom finalen mot aspen som vi förlorade med 1-0 serrrrrriöst 1-0 :O menmen!


ONSDAG:
då skolkade jag för första gången, o det kändes sjukt bra :D hihi, men gjorde de för att kolla på killarnasskolfotboll, och jag måste säga att olanders va bara för gryma och coola, vilken skönt lag ! tror inte att jag är ensam om de direkt. Men senare under kvällen så drog jagmed ett gäng brudar till furuvik och gick på stolt nykter och de ägde ganska mkt måste jag säga, gash vad kul, haha måste ge ett lite extra plus till min korta danspartner, hahahahah, mycket rolig kväll, komm hem sådär kl3 och sov 3 timmar sen vare bara att gå upp och duscha sig fin till balen och avslutningen!



TORSDAG: Torsdagen började med 3 timmarssömn och sen skola på de, då blev det att kolla på lärar match mot 9orna, som jag inte kunde vara med på :( höhö, men iaf lärarna vann med, hm, tappade räkningen ganska snabbt, men men 9orna gjorde ett mkt strålande jobb ! med tanke på att lärarna hade halva tierpshockey med, halva tierps a-lag med och halva strömsbergs a-lag med, menmen !:) senare under dagen så käkade vi avslutnings lunch mums gott, HUNGRIG!!!! hihi, mkt trevligt må jag säg , men sen blev det till att skynda sig hem och fixa frillan och allt, sen kyrkan och avslutning, jag fick utmärkelse för årets kompis och sen årets laserskytt och hockeyskytt och dessutom årets hungrigaste :) senare blev dett bal och yippe vad vi dansade, kulkul ! efter balen så belv det fest i söderfors :) kom hem kl3



FREDAG: då väcke pappa mig kl1 och då va jag typ döööd, sen under dagen så kollade jag VM och senare Ullfors-UIF, sen soooov jag :D

LÖRDAG: Gåragen så vaknade jag vid kl9 och kollade på film, jag kollade på götakanal 3, och den får 2 stjärnor av 5, för den var inte alls så bra som jag trodde att den skulle :O blev riiiktigt besviknen, sen under dagen så drog jag till jossan och var med becca o henne, sen efter några timmar kom jentan. sen skulle vi på fest till isac o mathilda och då blev de hem o fixa sig o sen åka med rikard dit :) blev en kanon ! sen hem och hemma vi kl2 sova !





SÖNDAG: pappa väckte mig kl11 o nu siter jag här o snackar med min älskling (L) love him alot ! senare blir det amtch kl5 i Fjärdhundra, vem fan lägger en match kl5 !!!!

BAL KVÄLLEN BLEV SÅÅÅÅ LYCKAD !



/ Kingen utan K

ibland måste man kämpa för det man älskar, beacuse of you I am afraid.

dagen har vart till stora delar kanoners, förutom att min fot inte alls är bra sen fyris matcehn ,ajajaj !! vi kom iaf 2 i skolafotbollen men tyckte att vi borde vunnit, hihi, förlorade bara med 1-o i finalen lixom kunde lika bra blivit oavgjort. men men, är inte depp lr ledsen över det, vafan de är inte hela världen lixom, tyckte att alla kämpade bra och vi hade kul. Jag är heeeeelt död i mina ben sen vi gick 2 mil igår, omg kunde inte röra ryggen i morse, kasnek inte låter så jobbigt men vi gick ju snabbat och de va fasktiskt jobbigt, usch.

orkar inte lägga ner nån energi på människor som bara vill en illa.....

tungt..

snel hest gå på fest äta kaka dricka lesk

helven har vart ganska så awsome, längtar bara tills på torsdag nu och inget ska få förstöra min dag då, iiiiinget ! hoppas väderet blir lite bätter brara stek varmt ska de vara, det skulle vara kanoners. Dagen har vart ganska slapp men har gått i 2mil, och nej folket jag skojjar inte 2mil, hihi, jobbigt.se måste jag säga för gick ju inte precsi sakta, aja vi gick till badsjön iaf och åkte lite livräddnings båt och hade det trevligt,

Smidigt.se 


/ Kingen utan K

lord I wish you wasnt so..

den här veckan har vart en kanon vecka, skolavslutning nästa vecka kanon kul ju ! fast när man börjar tänka efter så är det ganska tråkigt, tänk så många minnen man har med klassen, och tänk att lämna 22 personer som man har bygt upp en relation med, känns tung att känna så. men sommarlovet väntar och jag längtar. Igår som alla vet så var det studenten och min kusin tog den, ett STORT grattis till han ! spelade även match igår och det var gaalet kul vill jag lova, vi hade jätte kul och alla kämpade som ett lag och ingen gav upp, jätte snällt av jonna oxå att ställa upp att stå i mål, annars hade vi aldrig klarat det ! justja, vi hade inga avbytere oxå så det va lite tungt, fast det plus var ju iaf att alla va med i start 11an :)



Gillade bilden på FRUNK6 oxå så han fick vara med.




/ Kingen utan K


rude boy

riktigt slapp dag med inga seriösa lektioner, hm..spanska så gick vi o köpte glass, mjuuukglass med tuttifrutti strösel ska de vara , hehe bra hjälp jag o flican fick, nästan pinsamt :) senare efter luchen vare kemin o gud vad jag hatar de just nu, gaaaaaaaah ! hihi men sen fick vi spela fotboll på multiarenan på so:n och slutade tidigt. Nu vill jag bara sluta skolan !! varför kan vi inte ha avsluningen på den här torsdagen ist, sucks ! aja, bara att gilla läget och ha slappa lektioner i skolan, i morn har vi iaf idrott och bild, gillas ! plus att vi ska käka pizza med klassen, gött.se senare under kvällen ska jag varken träna lr plugga, galet skööönt :D lever livet ba.

/ Kingen utan K