schöööönt

börjar från fredagen då dagen var toknice, helt underbart nice, skolan va chill och allt, förutom coopertestet som tar död på mig, gah vad jag hatar de ! aja, har haft ångest för de hela veckan, varför, hm..vet ej :)
aja, va med simon från fredag till idag, helgen började kanon och slutatde lite dåligare om jag ska vara ärlig. vinst idag mot vaksala iaf, det kändes huuuuuuuuur skönt som helst för den som ville veta. nu ligger jag i sängen och laddar inför en vecka i skolan som ajg hoppas springer ivåg och blir fredag då de är student och match, tagggg! plus att vi ahr match med skol laget i morn mot killarnas lag, de är något att se fram emot iaf, chcha !



/ Kingen utan K


junior och bodillllllll

awsome dag idag, faaast har frysit röven av mig, kallllt, va ute från kvart över 8 till 11 för att cocha 4-5orna, men de gav ju bra resultat iaf , stjärnlaget mitt vann, och förra året vann mitt och flicans lag med, och vad kan de betyda...jooo att vi är dom bästa cocherna ;) aja, nu ska vi sluta skryta ;) dagen har vart kanoners annars, senare ska jag o hämta min balklänning, super tagggggad :D chacha, bowling i morn med kamratstödjarna.


/ Kingen utan K

tvåtusentio-nollfem-tjugofyra

galet härlig och skön helg, har väll inte hunnit gjort så mkt men antar att dom flesta gjorde som mig i lördags, STEKTE galet ! oh ja, skönt! senare under dagen blev de o tagggga till match mot söderfors som vi förlorade med 4-0 höhö, menmen, nya tag bara ! sen blev de att åka till babe och mysa och sova där. tråkigt nog regnade det på söndagen så jag kunde inte steka då så då blev det filmmys. idag i skolan har vi haft spexfoto, längtar efter katalogen nu, gah ! morgondagen kommer stara med en trög morgon och senare en fotbollsturnering för 4-5an, kulkul!

/ Kingen utan K

det är inte tillåtet..asgarv x)

super dag idag , hur nice som helst, gaaaaaaaaalet bra! började med slöjd från 8-10:20 luch, mums ! sen massage, sååå skönt ! sen slutade vi tidigt och nu sitter jag här och slappar, fy, det är ju kanon fint väder, aja ska iaf dra till min blond army vän tove lite senare. så får vi se sen vad kvällen har att bjuda på !


/ Kingen utan K

Awsome med träning !

<3

LIRA LARA LOPPAN !!!...okej jag älskar det :D

gash vilken chill dag, känns som jag har gått 1 timme i skolan idag, timmarna bara flög iväg. förmiddagen tillägnades till att göra egetarbete så jag, flican jentan o jeffa gjorde en planch om människokroppen, den blev jätte fin om jag ska vara ärlig. jag skrev om levern och lungorna. trevligttrevligt. senare under dagen så skulle vi komma på centralshowen, alla får säga vad dom vill men jag tycker att den var awsome !!!!!! förutom att jag fick ont i huvet av den lilla tjejen som aldrig kunde sluta spela på sin fiol, hemskt ! och ja jag lovade jentan att skriva om min och flicans cykeltur till aulan, jag älskar att åka med henne men de är fuck så läskigt att åka ner i tunneln för bromsarna är inte så bra och jag tror att vi ska köra in i någon eller något, läääskigt, mkt läskigare än att åka karuseller.

senare efter skolan så skulle jag flican o jossan träna 4-5 till fotbollstuneringen nästa vecka, skaplligt taggade jag är för den, hehe, förra året så vann ju mitt, flican och malins lag :D over killarna och allt, stooolt ! ikväll blire första träningen i månkarbo, taggtagg!

/ Kingen utan K

This is my life, and people try to shut me down

en alldeles fin morgon och vad mer kan man säga än underbart, lite mindre bra va väll att jag vaknade tidigt. Men det är smällar man får ta, man får se det på den positiva sidan, jag hinner att göra mer på morgonen, tex som att skriva det här, det är ganske skönt att hinna göra en hel del innan man börjar skolan, fast då måste man ju gå upp så jävla tidigt, bättre att passa på när man har sov morgon. Det ända jag tänker på nu är KLASSRESAN, hihi ska bli bra kul, räknar ner dagarna bara nu..tis..ons..TORSDAG, japp o då dra vi, till göteborg, ska bli la nice ? aja, något jag ser fram emot iaf... dagen kommer väll se ut som den alltid gör, spanska, lunch, kemi o so. Blir lika nice o chill som vanligt, lr va de idag vi skulle göra det teoretiska nationella provet i kemi..hm, aja vi får seeeeee...
 

/ Kingen utan K


I´ll never let you know..and it´s hard

något är fel, något är inte som det ska, något är helt knas, men jag vet fan inte vad de är, vill bara sätta fingret på vad de är och reda ut de,...men..blir svårt när jag inte vet vad de är, känns som jag förlorat någon som jag verkligen brydde mig om, men vem, vem kan det vara ? känns tungt och som att tiden rinner ut ur mina händer, jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag har längre, jag vet inte vad jag är för folk, är jag en snäll liten tjej eller en falsk person man inte kan lita på, jag vet att jag förändrats till något bra, riktigt bra, men jag vet inte om de där braiga håller på att försvinna och att jag blir mitt gamla ja, snälla säg att det inte är så ?!

 
/ Kingen utan K

cheryl cole - Fight for this love, underbart fin !

måste erkänna att jag har haft lite taskig uppdatering på senaste, men men, jag har skaffat ett annat liv oxå, som inte heter datan utan plugga, okej de är inte mkt till liv men känns som att jag plötsligt har fått ett berg framför mig, poff sa de bara så kom alla läxor bara på 2 dagar, hur tror dom att vi ska orka allt, de är frågan ? min sista april va iaf kanoners, bättre sent än aldrig att berätta hehe :) veckan har bara flugit iväg för min del känns det som, och i helgen kommer jag att taggggga till skolresan på torsdag och plugga. Sen får vi se hur det är med mitt lår om det blir någon match på söndag, annars blire ännu mera plugg, lr kasnke stan med mammi, who knows lixom :) min dag har bestått av skolan, i skolan har vi kollat på alla filmer som aspen, min skola, olanders och ösbyhus skolan hade gjort, ett plus på några filmer och ett stort minus på några, senare under kvällen har jag vart i bjk och kollat på Iron-Gusk för min käre blondin vän tove spealr i Gusk, kingen, dom vann med 1-0 grattigrattis, nu ska jag bara mysa ner mig i sängen, och kolla på en riktigt svinar film, vilen vet jag inte riktigt än, det visar sig !



/ Kingen utan K