Fjällen i morn slynor !


I KNOW YOUR ALL ARE GOING TO MISS ME BITCHES !


/ Kingen utan K

40 gånger och allt jag pallar

idag har killarna inte vart i skolan, och alla kan väll räkna ut att de hur skönt som hgelst, serri ingen kan tänka sig en hel dag utan dom, hur soft som helst ! dagen började som vanligt tidigt med idrott där vare mångtempaboll men jag är sjuk så jag kunde inte vara med, sucks ! aja, efter så hade vi matte o bild. Efter lunchen drog vi tjejer, lr iaf dom flesta till Örbyhus och kollade när killarna spelade innebandy eftersom att de typ bara va boys från min klass, simpet va grym, men synd att dom inte gick till final :( i morn äre brudarnas tur, men sånt oflyt man har som åker till fjällen då,...gah vad jag vill vara med ! men aja, jag får göra alla andra lite avis med att jag ska åka slalom i morn, hihih skaaapligt !

/ Kingen utan K

inte bara gullig, söt oxå !

dagen har vart kanoners, sovmorgon till 10.20 och innan kollade jag film, huuur mys som helst, fattades bara sällskap? jag kollade den super braiga filmen alvin och gänget 2!!! hur nice film som helst:D senare på dagen vare spanska och då jobbade vi med chill uppgifter sen film. kemi på de och göra uppgifter till prvet efter lovet. Sista timmen hade vi so som suuuger, men vi hade FN konferens och de va väll slappt, men min grupp va ju "sååå" bra (N) efter skolan blev de massage, sååå skönt fast har skit ont i ryggen o blev inte precis bättre efter, men kanske i morn , vem vet :) nu ligger jag här och chillar och funderar på att ladda ner filmer till fjällen

/ Kingen utan K


If I can´t hear you´re heartbeat, are you too far away

min vecka och helg har var kanoners torsdagen åkte jag o några people till södertälje och kollade SSK- Leksand, kanin match och hur spännade som helst, asbra drag i ishallen oxå, ojoj, nice vill jag loooova ! i fredags så vare chill dag i skolan, som nästan alla andrar dagar den här veckan har vart, lr vi hade ett gammalt prov i nationella vi gjorde i biologi, men de va ju bus enkelt ! senare på dagen åkte jag till min kära simon, spenderade hela helgen tsm med han, på lördan blev de leksand-AIK, jag vet några personer som kommer gnälla nu, men serri leksand är överskattade, och dom platsar defenitivt inte i elitserien, sov hos simon till söndag med, sen hem och mysa o kolla film med sistaH^^

/ Kingen utan K

You´ll be the prins and I´ll be the prinsess

simon söderberg är en pöjk jag älskar ! <3

/ Kingen utan K

4 månader med älskling

skapligt härlig morgon med sov morgon, ett minus är väll att jag är lite förkyld och har ont i helsen, men de kan jag leva med, kunde inte sova så speciellt länge så vad gör man inte en sov morgon, jo passar på att sitta lite vid datan. jag ser fram emot dagen med kemi och spanska (Y) sen blire väll hem och skriva bild grejs o treeena lite :)

/ Kingen Utan K

Party tsm med mina 2 änglar

min helg har väll vart ganska nice, fast skulle vart bäst om jag fick vara med simon, menmen, man kan inte alltid ha lika tur. Hckey träning tsm med almtuna dam i fredags och yoga i lördags med fotbollen, senare på lördagskvällen blev de 18års feeeest ! skapligt nice :D

/ Kingen utan K






Hon är grejen värtsta grymma tjejen !

lite dålig på uppdatering nu måste jag säga men vi hade friluftsdag i onsdags och jag bowlade med mina brudar och Ahmads kusin, nu vad hon hette :)

/ Kingen utan K


självaste BULLGRETA!


skrattar varje gång jag ser bilden, sååååå skön !

Idag äre en bra dig för idag äre min dag ! 16year wihooo !



/ Kingen utan K


the colour´s of the rainbow shine so bright everytime I look into your eyes

skapligt nice dag today, sov morgon och jag börjar 10:40 hehe lyx sisådär va ? senare blire bowla med brudsen, hur nice som helst, ångrar lite att jag inte drog till kungsberget, men aja, ska väll ändå inte klaga, sen ikväll blire o kolla på älsk när han spelar mot vååååla :)

/ Kingen utan K

skolan sucks

omg, igår hade vi nationella proven i engelska, seriöst jag hatar de ! usch hade fan onte i huvet resten av dagen, glädjedödrae -.-

/ Kingen utan K

Irons tjejer är finfina grejer !

jag måste bara säga att jag har haft en kanoners helg!

Fredag: va jag med jentan efter skolan o hade de lite nide sådär, sen på kvällen va vi flera stycken o kollade film o snacka skit, nicenice !

Lördag: typ kl2 vare kalas för min kusin emma fyllde 18 lr hon gjorde inte de den dagen men aja, firade henne o va lite med jenny då med, sen hem och kolla på melodifestivalen, seriöst äre ett skämt att anna bergendahl vann ? ;o

Söndag: då blev de o tagga till ishallen vid halv 11 för the blond army skulle chocha de lilla laget när dom skulle spela mot föräldrarna och ledarna, en riktigt kul och spännande match som slutade 5-5. senare hade mitt fantastiska lag samling och match och våra ledare fick deras super snygga tröjor av oss spelare, kanske kommer bild sen, men aja, matchen va rätt nice o vi spelade as bra tycekr iaf jag, vi hade inte vårat bästa lag men de får man ta ibland. vi förlorade våran första serie match känns lite konstigt men jag grinar inte för de, vi vann serien iaf o de är de som särknas.
Senare på kvällen kom simon till mig, lr ska jag säga direkt efter matchen o då va man ju "snygg" höhö
kvällen och natten spenderades iaf med han

Måndag: dagen började med att jag vaknade upp med simon, haha jag bara måste säga att när man kittlar han så skrattar han som en tjej, hahahaha riktigt kul måste jag säga, men på kvällen hade vi våran sista hocekyträning för säsongen, känns tungt men den va riktigt kul, bra avslut på säsongen !


/ Kingen utan K

julia johansson är bäst på hockey !

jävla chill dag, omg, aja idrotten va väll kul, vi körde cirkel träning tsm med killarna o jenny bröt mitt finger. du ska få tbx pusssssssi. jag måste bara säga att daniel öhlund är min stora idol, han är ju bara för skön ! matten och bilden va ju såklart chill o fysiken med då. sista timmen hade vi engelska prov o jag trodde att de skulle vara svårare än vad de va, aja kändes ganska bra men jag vet ju hur de brukar gå när de känns så, hm..dåligt ? aja, nu taggar jag för fullt inför match, taggtaggtaaaagg, viktig match ikväll, gah, hejs.

Dagensskönaste B-RUD : serri, jentan, man har inte en innebandy klubba i skåpet, jag dör av skratt x


 / Kingen utan K



I did it all, I did it for love

chill dag igår med inte allt för jobbiga lektioner, höhö kollade på film på svenskan, andra sidan häcken lr vad den heter, haha jaadu, rolig film där. igår hade vi sista hockeyträningen för den här säsongen, känns tungt faktiskt, jag vill inget hällre än att spela nu, fast en sak som kändes bra va att många va på träningen o vi gjorde roliga saken, tycker iaf jag, en ny tjej va o tränade med oss, Astrid tror jag att hon heter, riktigt duktig, jag ser redan fram emot nästa säsong o allra mest, SOMMARHOCKEYSKOLAN, sååå kul som helst, ojoj !

När jag sitter här i min ensamhet ja då tänker jag på dig

igår va de UNT cupen och det finns ju maaaaassor att säga om den, men jag tar de nog lite kort fattat, vi förlorade alla matcher men inte deppar vi för de, vi spelade asbra mot almtuna och vann skotten med typ 18-11, och mot gimo och ormsta förlorade vi oxå, men aja, vi gjorde så gott vi kunde och vi va ju som sagt det yngsta laget, vi tar inge skit för de här bara lärdommar och blickar frammåt mot slutet av säsongen, på måndag har vi våran sista isträning omg :O jag skulle lätt kunna köra på nu i mågra månader, men aja. match mot såkallade gimo på onsdag, då blire väll att kämpa för dom kommer väll säkert vara riktigt fega och komma med deras damlag, roligare om man spelar ärligt ! och sen blire match på söndag oxå mot serie 2an sandviken, vi måste verkligen vinna alla matcher nu för att vinna serien, kämpakämpakämpa !


/ Kingen utan K


de är glädjedödare som förstör andras liv

jag är helt förvirrad, jag vet allvarligt inte vad jag vill längre, med alt, verkligen allt. Jag vet inte vad jag ska göra, vad ska jag göra ? jag sitter i en sits som jag inte vill sitta i o som jag helst av allt vill slippa, gah vad jag är trött på de här, kan allt o alla bar försvinna, NU !

/ Kingen utan K

Lev dagen som de vore den sista !

jävla härlig dag o inte snacka om mig morgon, måste nästan skryta lite om den, sååå jävla skönt de va att sova länge, sov till 20 i 9, mums ! hehe. sen gick jag upp o käkade fetaste frullen, jag lovar! i morse kände jag inte alls för att gå till skolan, men när jag kom dit så åkgrara jag mig inte en sekund, spanskan va fan asnice fast vi fick läxa men what ever. o kemin va super för de är kul att göra laborationer, o so:n va helt okej och chill, lyssnade på när maria berättade om FN och svarade på frågor som hon ställde, sen skulle vi jobba i små grupper typ 3-4 , jag jobbade med jentan o flican. Efter skolan blev de att åka till sjukgymnasten och få svar från magnetröntgen, så jävla skönt de va, ville nästan bara skrika lr grina av lättnad att jag får spela match ,GAAAH ! så skön att höra, nu kan jag lova att jag är världens lyckligaste. ajaj nu ska jag sluta skiva innan ni tröttnar.


/ Kingen utan K