äcklig dricka är inte OK

åkte till skolan idag för att käka lunch med jenny, milla o winta, trevligt värre, idag bjöds det på riktigt mumsig pizza i skolmatsalen, inte varje dag. Efter det så gick jag på stan för att hitta lite kläder men hittade endast ett linne och en tröja som ni kanske får se här på bloggen. Efter det så mötte jag upp milla vid skolan och gick och fixade en grej, riktigt trevligt faktiskt med tanke på att jag inte brukar få så speciellt mycket ensam tid med tjejen, men i morn blir det nog en hel del för då blir det party all night loooong!



do it on my own

ligger i min sköna säng och bara softar som en softpotatis. Ligger även och funderar lite över i morgon, men jag antar att det löser sig, för det gör det oftast. Ska träffa Jentan o milla lite senare och prata och käka lunch så. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, skönt att jag inte behövde göra prov idag!


sånt som inte händer varje dag

ligger i sängen för tillfället och kollar igenom massa bloggar som jag har glömt att läsa. Snart ska jag faktiskt sova tror för jag känner mig grymt. I morgon har jag inget i skolan men ska dit och käka lunch med milla och jenny och prata lite om hur det blir på sista april och jag hoppas på något braaa! sen ska jag kolla runt lite på stan och leta efter något fint man kanske kan ha på sig, men det återstår att se.

lite godare, lite bättre

Har haft 2 timmars spanska äckel idag, hatar spanska för den som undrar! sen så har vi haft en håltimme på 3,5 timme, "jätte" kul, fast den va helt okej idag. Dagens bästa det var nog att det faktiskt va sjukt skönt att sluta lite tidigare idag så jag han träna. För annars så skulle jag ut och springa, och det är inge kul att göra själv! roligare att vara ett lag, även fast jag inte riktigt kan påstå att jag är så speciellt taggad på fotboll.

ringde milla och pratade lite om smått och gott när jag kom hem med, och gjorde samtidigt den här goda fikan, oboy med ahlgrensbilar !


I just wanna make you sweat

efter att vi käkat och efter att jag bakat färdigt så tog jag en promenad på 5km, riktigt skönt må jag säga, skönt väder och skinande sool!





love or not love

när jag kom hem från skolan idag så bestämmde jag mig för att baka en snickerskaka, sä jag slänger upp några bilder





GUD SÅ GOD DEN BLEEEV !

skolaaa

sitter för tillfället på svenska lektionen i skolan och bara chillar med tanke på att några i klassen är på en diskusion med några treor. Jag linnea och jenny va nyss på en sådan och vi skulle diskutera om alkohol, rättså kul ämne om jag får bestämma. Snart ska vi göra en redovisning om våran apu plats och sen slutar vi, hel chill dag ! men i morn har vi 2,5 håltimme, inte kul nånstans så då får alla underhålla mig tycker jag !


rättskunskap & privatjuridik, fina grejer!

nu känner jag att det är färdigpluggat för kvällen, mitt huvud orkar inte mer information nu, så nu ska jag chilla med familjen min, som bara springer runt överallt och inte verkar vilja chilla med mig, menmen..


slänger upp en halv risig bidl på mitt hus som ska renoveras i sommar..

I am going to take you home with me if i could tonight

nu ska jag ta en liiten plugg paus och spela lite ninja fruit, himla kul spel!

I have a time of my life

känner mig ganska så duktiga idag faktiskt, för jag känner att jag måste börja ta tag i sker och ting så idag när jag kom hem så började jag plugga lite smått, men blev lite distraherat av syrran och julia så jag lessnade och gick upp och satte på mig mina fina springbyxor och wesc hörlurar och tog en spring runda på 5km och det blev inte ett enda stop, känner mig stolt! så det blir nog en lika runda på torsdag, fast då blir det nog ett antal stop för syrran ska med..men jag får väll göra det för hemmes skull då, snäll som man är.

såhär fina är mina knän just nu, syns väll ganska bra att man är fotbollshockeyspelare, kötta ska man!


you are so fucking perfect!

sitter ute på altan och bara chillar med en riktigt skön spotify lista och har det bra. det kännsi nte precis somm att det är påsk lov för det känns som att det är sommarlov, hur skönt som helst, förutom att det är skola i morn, känns roktigt jobbigt om ni frågar mig. Men faktiskt inte alldeles för långt kvar nu !

jag har trillat dit, jag har fallit jag har vaknat

min dag i helhet har varit riktigt skön! började med en hur god frukost som helst! sen så märkte jag att det var så fruktansvärt varmt så jag och syrran gick ut och solade och målade naglarna, mina blev orange. gillar färgen. Sen runt kl1 tiden så åkte jag på samling för vi hade tränings match mot Valbo som är ett div 3 lag. Matchen spelades på träffen i gävle. Det var sjukt varmt att spela, det va verklgen äckligt varmt. usch! plus att jag tycker det är ganska kul att vi har haft 5 träningsmatcher hittills och vi har typ haft olka matchkläder varje match, och bilden på becka är dagens "fina" matchställ, men snart så ska vi få helt fina nya!





man säger att man inte bryr sig, men det gör man

det är så här att nu är det ju lov och då är inte det roligaste jag vill göra hela tiden att skriva på bloggen så det får faktiskt alla stå ut med, men blir bättre sen när skolan börjar igen, de lovar jag !

some day, it would lead me back to you

oj vilken kväll det blev igår. Drog till våla huxflux med amanda och hade det galet trevligt. Blev lite förkrök hos jocke och där bjöds det på drinkar, mums! sen så traskade vi vidare i mörkret och hittade väll lite knackig då emil och theo fick vara räddare i nöden och visa oss vägen, tack för det ! sen va det lagom härj där med trevligt folk och amanda SÅKLART hittade sitt haff, oooh ! men min hemlige va som va han va..lite allmänt puckad den kvällen, blev faktiskt riktigt lack ! de va min kväll, både upp och ner !


sleep well, cykleställ

ZzZzzz..


jag är trött på att vara modig

min dag idag förresten har väll inte vart så händelse rik direkt, jag har mest bara chillat och fixat med min mobil lite och det bästa av allt såklart va ju att vakna breve en läckerbit som amanda, vi låg i min säng och skrattade till halv 3 igår, ibland kan man bara ha det för kul.

justja, det var ju fotbollsträning idag också och det va dödligt jobbig, niklas jobbiga konditionsbana är inte att leka med, trodde att jag skulle dö helt seriöst. menmen, körde den iaf 6gånger. Vi provade ut nya matchkläder idag också och det känns dåligt mobbat att jag tog large på shortsen och extra large på tröjan, och nej, jag är inte biff, men det var verkligen konstiga storlekar på kläderna.

never was so much owned by so many to so few

så, nu är jag redo.
igår vid 1 tiden så tog jag en cykel runda till min käraste vän jenny. Vi chillade och gick ut med hennes hundar och såklart så fick jag ta min favorit, Elliot, mums vad han är mysig och söt. Efter det så tog vi 2 plus moa en tripp till Tierp och hälsade på, vi käpte lite godsaker och efter det så återvände vi till månkis.

Strax efter att vi kommit tbx så kom vår vän amanda och vi gick till ica och handlade mat till tacos och sedan drog vi hem till mig och käkade. Jag har inte vart så mätt på braa länge, usch. Vi käkade glass,tacos,godis och cheese balls, mums va säkert något mer vi käkade men jag blir nästan illamående av att tänka på det. Sen så pratade vi och hade en massa skoj, haha trodde jag skulle dö vissa stunder och det kändes kalas bra att träffa dom härliga tjejerna.

japp, jag tänkte samma sak som dom flesta, hur skulle det här gå..

min vovvsing, Elliot

elsa


får du inte vara en av dom, besegra dem!

känner att det har varit alldeles för dålig uppdatering här så nu ska jag skriva lite om min gårdag, fast först ska jag byta klääääder

okej..nu kör vi!

ligger och chillar gaaaalet med min käre vän Amanda lindberg, jag skriver lite mer i morgon av dagens händelser, för dom kan inte bli så mycket roligare just nu. Nu ska vi snart sova, men vi skojar runt med lite skönt people så det är svårt att slita sig.

du vet vad jag känner och du vet vad jag vill, jag kommer alltid finnas här för dig så säg bara till

onsdag idag och det känns som att veckan bara springer iväg, ojoj. När det är så varmt ute så känns det nästan som att det är sommar lov, hur härligt som helst. Fast sen om drygt en vecka så är det skola och massa nationella prov att göra. Inte lika kul, fast det är faktiskt inte allt för långt kvar nu, så de är ba jobba!

för den som inte visste det så bara älskar jag mina kepsar, allrahelst min lila new era keps som jag har på bilden, för den är så grymt skön.


det käraste jag har

liggar i sängen och chillar lite för galet, ska snart sova för jag är faktiskt trött men innan dess så ska jag såklart kolla lite på entourage, det är givet !

I morgon kommer mina bitches och hälsar på, det ser jag fram emot med tanke på att det var väldigt länge sen jag träffade amanda


Grymt skön låt, man blir ju kär !


ledaren leder laget fram

dagen har gått väldigt fort och jag har bara degat på soffan stora delar av dagen för jag har vart så trött med tanke på att syrran väckte mig alldeles för tidigt än vad jag hade räknat med. Snart ska jag beställa present till mina hockey ledare med tanke på att vi ska ha hockeyavslutnung och bowla och käka buffe den 1 maj, dagen efter valborg....men det ska nog gå bra med tanke på att det är runt 5 tiden. Nu ska jag fixa vidare och jag hoppas att min mobil kommer innan jag längtar sönder.

så grymt fina brudar jag har i mitt proffs lag, längtar så grymt mycket till nästa säsong då vi ska göra en satsning med att gå upp i div 1 !!

ooh baby I cant come down so please come and help med out

andra dagen på påsklovet idag och syrran kom och väckte mig klockan 9 för att vi skulle åka till en skräddare som ska sy hennes student klänning, så man får den som man vill ha den. Och då ville jag var lite snäll och följa med. För tillfället så kollar vi på något värdelöst på tvn men snart ska vi antingen plugga eller gå ut och steka lite.

maybe im in love

har precis kollat på CSI och käkat lite godsaker med syrran. Känner mig faktiskt lite trött så ska mysa ner mig i min stooora sköna säng och kolla på entourage, är inne på säsong 4 nu, grejer de!

Första och sista gången

kom precis hem efter en härlig fotbollsfys. Sprang långt åt helvete och körde styrka. Härligt värre måste jag säga. Och ett stort plus på det härliga vädret. känns nästan för sent att börja bygga muskler och kondition nu, men det ska jag ändra på, för nu kör jag fotboll, det är ju fan kul, jag som tänkte sluta. Snart ska jag hoppa in i duschen och resten av kvällen ska jag bara mysa till entourage med vaniljljus @ my crib.

Ha en trevlig kväll people


sommmmar snart !

var för ett litet tag sen till farmor och farfar och käkade lunch, hur gott som helst var det, fast det brukar det alltid vara också. Jag och syrran plockade lite fina blåsippor, så söta dom är. Ett äkta vårtecken tycker jag.


mår som förtjänat

jag ställer mig frågan just nu, vad gör jag vaken klockan 8 när jag har påsklov, då ska man ju sova!


lite för mycket av det goda

jag kan vara den gladaste just nu, äntligen har jag beställt en ny lur och den här gången så blir det den här skönheten....

I´m loveing you tonight

nu har jag hunnit med lite mer sen sist jag skrev ett inlägg. Nu är jag klar med att ha städat mitt rum och det känns överdrivet skönt.

Jag har:
1. Vart ute och tränat lite skott, lär öva lite på slagskotten tills hockeysäsongen drar igång.
2. Mina kusiner Lars och Lovisa kom hit, sen så åkte vi vidare till farmor och farfar och käkade en skit god blåbärsglass som farmor gjort, där va även 2 av mina fastrar. Kul att träffa delar av släkte som man inte träffar allt för ofta.
3. Gurra kom hit och jag fick en hockeyklubba av han som var Joacim Rhodins i brynäs a-lag, riktigt schysst tycker jag !
4. Åkt en raggarrunda med falle i hans glänsande fina volvo.

en hel del de där, kvällen kommer nog antagligen spenderas med hockeybögen.





jag är förtrollad, jag är förälskad

klockan är bara vid 2 och jag har gjort massor idag! shit. Efter frullen så tvättade jag och syrran mammas bil och jag har aldrig gjort det förut, men satan så kul det var! lätt att jag ska göra det igen en strålnde fin och solig dag.  Efter det så inledde jag en storstädning på mitt rum som man nästan kan tro inte har blivit städat på flera år..nej där överdrev jag lite, men stökigt va det iaf. Och inte nog om det så har jag en fet 180 säng mitt uppe i allt som ska fixas med, och det känns som att det kan ta resten av året, så jobbigt är den.


tog bilden av jenny

när man är kär då säger hjärtat till, då får huvudet säga vad det vill

min lördags kväll blev nästan in till perfa. Igår så drog jag med sofia och broden till våla och hände med brodens kompisar, dom så kallade ligan, men efter några timmar där så lessnade vi och då gick jag och Mårten till ishallen när grabbarna i min ålder hade grillpartaj. Gud så kul det var, en lyckad kväll kan man säga, förutom att det bara var massa småfjortisar där, och hockeykillarna då, så det blev lite häng med dom.

har inga bilder från kvällen, men jag hade iaf ett leende på läpparna när jag lämnade våla

my heart is refusing me

vad händer ikväll gott folk? själv har jag planer för att åka till våla och det blir nog så med, ser fram emot en grym kväll faktiskt, hoppas på det !!!

upptäckte nyss att jag typ bränt mig i ansiktet, usch så fult !

vi steker hårt

då var jag hemma efter en 2.5 timmes promenad. Jag känner mig helt sopslut i benen, herregud, orkade nästan inte gå hem från bergstäckten, med tanke på att det är 5 km dit!! vi har bestämmt att vi ska göra massa crazy saker i sommar, hehe det kommer bli galet kul vill jag lova !


jag förstår inte riktigt hur den här bilen har lyckats med att hamna precis mellan 2 träd ?


bara isen har försvunnit så blir det ett bad

I just take a tripp with my lady

nu gåååår jag, kommer nog upp några bilder sen.


hello mrs sunshine

ändrade planer, blir att träffa jenny istället för kalas, så snart bär det av till bergstäckten för en promenix i det vackra vädret.

Jag: jag tar springskor och löpartights
Jenny: jag tar högklackat och kortkort

får se hur det slutar

Allt som glimmar är inte guld

har väll inte hunnit gjort så speciellt mycket av timmarna jag har vart vaken, har plockat upp lite väskor från fjällen och matchen igår och fixat med lite bilder till en grej. Snart ska jag ta och fixa mig lite för det blir kalas runt 2-3 tiden, men hoppas på något kul ikväll, men det återstår att se.

on of the boys is mine



Du säger att du älskar regnet.
Men när de kommer fäller du upp ditt paraply.
Du säger att du älskar vintern.
Men när de kommer stänger du din dörr.
Du säger att du älskar vinden.
Men när vinden kommer, fryser du.
Därför blir jag rädd när du säger att du älskar mig...


du och jag NU !

sitter för tillfället och pratar lite deeptalk med min kära vän amanda lindberg som jag inte har träffat på år och dagar! men i veckan så har jag bokat in en träff med läckerbiten, något jag ser fram emot!



till the world ends

på tal om ingenting så har jag hittat en massa fina träningskläder på stadium som jag kommer att införskaffa mig innom kort, här är lite av mina favoriter.


NIKE W EMBOSSED LS TOP PINKNIKE W PRO GRAP BRA GREY   / BRIGHT PINKNIKE RUN LW TAB LO SOCK GREENNIKE W ELEMENT TIGHT BLACKUNDER ARMOUR W LS FULL ZIP BRIGHT PINKASICS GEL KAYANO 17 W WHITE  / PINK

shake you´re hands

då var det matchat och klart, gud så kul det är att spela match, men åt andra sidan så är jag verklgen inte tränad för fotboll, ojojoj. Får ta och ändra på det nu när jag skaffat nya spring kläder och allt.

you dont make me stay

blev lunch på stan med linnea idag och mumsigt var det. Vi käkade en salami&brieost macka på årummet, kul att träffa bellis också som jag inte har träffat på 2 veckor drygt, men hon såg ut att må bra och trivas som fisken i vattnet ! snart blir det fotbolls match mot skuttunge, och vi får väll se hur den slutar och om man får någon spel tid..


ni stod helt förblindade och bara försökte förklara

sista dagen på mina 2 veckors praktik, känns väldigt tråkigt för den som undrar med tanke på att jag trivs så bra och att det är skönt att vara borta lite från skolan. Fast efter dagen så väntar ju påsklov. Tror det blir en lunch på stan med linnea idag, med det återstår att se..

Anton Rödin

sitter för tillfället vid våran nya stationärda monster data, känns hur nice som helst, trivs verklgien med den, fast jag föredrar hellre en bärbar såklart. Jag ska snart gå upp och sova för att så fort som möjligt inleda sista dagen av praktiken och det känns väldigt tråkigt för jag trivs så braaa! men sånt är livet antar jag, men godnatt alla. Bjuder på en bild av min kärste


hur snygg lixom, svar GAALET!

våga säga nej

sitter i soffan med mamma och syrran och kollar på semesterduellen, skrattar lite smått för tjejerna som är med i programet är ju helt dumma i huvet, haha, blåsta var ordet!


resuscitate me

jag har haft en stårlande dag som jag tror att dom flesta har om jag inte har fel, idag har det vart lugnt på praktiken, inte alls mkt folk plus att chefen va borta, hehe hur nice som helst. På lunch så gick jag och jenny och käkade på subway, hur gott är inte det , jo det är suuuper! efter det så mötte vi upp Milla och Amanda och gick till donken och köpte mjukglass för att sitta och steka på stora torget, hur skönt va inte det, jo hur skönt som helst, bara stekte !!!



jag kommer

vaknade nyss så ligger i sängen lite halv död, helt slut i kroppen, men snart så är jag på benen för jag såg att det var strålande väder ute och ett plus är att jag ska käka lunch med jenny idag, hur bra låter inte det ?!

vi hörs senare för jag har ju prkatik som endel kanske vet och då kommer jag hem ganska sent, plus att jag har fotbollsträning idag som jag åker till direkt efter praktiken, pussss

best love song

nej men tänkte ta och sova snart, eller ska gå ner och se vad som händer först, med tanke på att fallioni är här, och för dom som inte visste det så är det min hockey tränare och nej jag skojar inte när jag säger att han heter Johan falk..

slänger upp en random bild från dagen.

everbody looks to the left, everybody lokks to the right

nyfärgathår, en av dom bästa känslorna helt klart. Blev riktigt nöjd måste jag säga, syrran gjorde en annan sorts färgning idag, för annars brukar hon bara göra slingor, duktig som hon är! det bästa är ändå när man får komma och färga håret och klippa sig på hennes skola, med tanke på att hon är frisör.


fulast i staaaan

hahaahahah dör lite smått, såg kanske dom fulaste bilderna den senaste månaden på facebook just precis nu, haha skrattar för mig själv...

Jöni

tänkte passa på att slänga in en länk på min kusin och bästaväns blogg, hon är jävligt schööön !

http://heyjennyhar.blogg.se/

gå in och kolla på dirr!


new era

då var jag hemma igen efter promenaden med mamma och syrran. Det var faktiskt lite skönt att röra på sig, även fast det inte blev så långt. Nu ska syrran färga håret på mig, och vi får väll se hur det blir, hoppas det blir hur nice som helst!

tonight we are going harder

gör mig till och tar en promenix, shit vad hurtig jag känner mig, inte varje dag lixom, ska berätta senare om min dag.

kill me before I kill you

händerååå people, själv så sitter jag här och bara degar, ska väll sova snart, men jag hatar verkligen att sova med blött hår, för de är inte skönt någonstans. Btw på tal om något helt annat så har jag upptäckt att man är typ beroende av facebook, men det finns inget där att göra, it sucks!


skiiiiiiiit

tjena hallå, kom nästan precis hem från hockey träningen, var väll en helt okej träning, kul att träffa spelare som man inte precis träffar varje dag, ska försöka skynda mig in i duschen nu för att hinna se det sista av hockeyn.

om alla vore som dig så skulle det vara underbart

känner mig lite små dryg för tillfället faktiskt här på bloggen, och på riktigt, känner att jag inte orkar med skolan just nu och jag oroar mig för skolarbeten som jag borde börja med, men jag får ta det en annan dag, för nu har jag krypit ner under täcket och ska sova, hur skönt som helst för den som undrade, en annan dag ska jag uppdatera er med vad jag gjorde i helgen, men det är jag för slut för att göra just nu, godnatt alla tjejer och jenny ! till dig jentan..


jag kan inte bry mig mindre

duschad och fräsch, gud så skönt, nu ska jag ta mig ner och fixa lite lappar med mamma och sen fika, och sen blir det sängen, vilken dag asså...

jag skulle i alla fall bli glad

förresten, har tänkt på det här stora delar av dagen. Vad är det med vissa människor, har dom skickat ett meddelade och man inte svarat är det kanske för att man inte sett det eller för man inte vill svara, då ska man inte skicka 379633 meddelanden efter det, utan man kan väll lugna sig lite, blir så trött på sånt ! åååå...

när det handlar om dig vet man att det inte blir som man tänkt sig

gud vilken jobbig dag, dog lite smått i skolagret på stadium idag med tanke på att det är typ en mil med skor och så hittar man inte dom man ska ha, man blir ju aaaarg! dagen började riktigt kasst med det blev bättre under dagen, förutom att jag inte haann hen till fotbollsträningen, ändå skönt med tanke på att jag inte är sugen på fotboll någonstans, it sucks, nu ska jag ta en dusch för jag har precis vart ute och misshandlat mina puckat lite granna.


tar en dusch och drömmer mig bort med den här läckerbiten

he is dead to me

har precis käkat, och gud så gott det blev mums, fast känner mig galet mätt nu. Sitter för tillfället vid tv och kollar på lyx fällan med syrran och driker en utsökt smoothie, en med hallon smak. Bra avslutning på kvällen.





I wanna feel I wanna hold I wanna touch youre body

kom precis hem för dagen. Min dag har varit riktigt bra faktiskt, måste bara säga att det är sjukt kul att ha praktik på stadium, ett tips, sköna som jobbar där med. Idag har jag larmat kläder, galgat kläder, hängt ut kläder och det bästa av allt, stått i kassan, fytusan så kul det är, iaf när man börjar lära sig hur det går till.

innan jag och syrran drog hem idag så svängde vi förbi tränaren min och lämnade match kläder från helgen sen så åkte vi och köpte lite godsaker till kvällen, snart ska vi laga en mumsig måltid, strips och lövbiff står på menyn.


what are words

ligger i sängen och bara myser och väntar in morgon dagen som jag hoppas blir kanon. Då drar mamma och pappa till fjällen så jag och syrran får vara lite ensama. Nu ska jag sova iaf, sov så gott och ha en kanon trevlig dag i morgon, för jag vet inte när jag kommer hem och hinner skriva. pusss

irriterad, arg och helt jävla rasande

ligger i sängen med datna och tänkte kolla på lite entourage, kollade precis på sverige matchen men kan inte ge det högsta betyg i underhållning precis.

give me everything

hallå hallå, kom hem från praktiken för ett tag sen så nu ligger jag på soffan och har ätit middag och är hyffsat glad. Det tar verkligen på krafterna att praktisera, gå runt hela dagar och fixa, det är faktiskt roligaste att stå i kassan och fixa med skor, men har mesta stått i kassan och bara glidit runt med dennis idag.

Drink all day, play all night

kom precis hem efter en jobbig med grymt skön hockeyträning. Styrka stod på schemat ikväll så det var ju bara att köra. Kul att träffa tjejerna ochså och latcha lite. Vi har bara en timmes träning med tanke på att det är tant gymnastik efter våran träning, men det funkar ändå. Vi brukar börja med att springa lite som uppvärmning och sen köra innebandy. Sen fortsätter vi emd styrka, ikväll va styrkan gryyymt jobbig oj oj. Vi körde cirkel träning och sen avslutade vi med 90 grader och hopprep i intervaller, jobbiga grejer de där.

Nu ska jag chillerilla resten av kvällen till färjestad-skellefteå matchen och sen så får vi se hur den slutar, kan inte påstå att jag känner mig så grymt intresserad, men hockey som hockey..

lämna mig, gör det bara

då var andra dagen av första praktik veckan avklarad, dagen har gått fort och det har varit riktigt kul idag. Har mest plockat med skor och med kläder idagch chillat med dennis och fredde, sköna lirare de där. Det blir bara roligare och roligare när man hittar mer i affären och framförallt hittar i skolagret som är typ 1km med skor. Kan väll inte säga så mkt mer om dagen.


try to sleeping with a broken heart

känner att jag snart ska stänga ner för ikväll, sjukt trött, hörs i morgon istället. puss

LA and NY

hoppade över träningen ikväll med tanke på att jag komm hem runt kl6 och känner mig helt sopslut, jobbigt det här med praktik med satan så kul det är, speciellt när man är på ett roligt ställe. ikväll ska jag lågga mig tidigt känner jag, inte sovit ordentligt på år och dagar känner jag, kanske kolla lite entourage med, gäller att passa på när man inte har läxa

Förresten, känner mig galet sugen på att klicka hem den här kepsen, vad tycks ?

Keps "LA Dodgers - Flawless" - Royal/White

if I should fall

Stava ditt namn utan några A:n - Id (a) 
Är du singel? - Jajjamen  
Vad är ditt favorit nummer?
 - 99 av någon anledning
Favorit färg/färger? - rosa, men många som är fina
Hatade färg/färger - gul
Vad lyssnar du på? - min galet braiga lista på spotify
Är du nöjd med ditt liv just nu? - duger, kan alltid bli bättre
Vad är/var ditt favoritämne i skolan? - svenska tror jag, älskar läraren
Och ditt värsta ämne? - givet matte, usch..
Vart önskar du att du var nu? - utomlands i ett varmt land
Vad borde du göra just nu? - sova känner jag
Är du kär i någon? - nej inte ens intresserad av någon, så det är bara att höra av er !
Kan du blåsa bubblor? - kan jag säkert, måste testa..ja de kunde jag
Kan du nå dina fötter med raka ben? - nej hockeyspelare är stela!
Kan du vifta på öronen? - haha nej ?
Kan du skruva på tungan? - nej
Har du någonsin velat bli läkare? - nej jag ska bli polis och så äre bara
Vill du bli brandman? - ja de är ascoolt ju !
Vad drack du senast?- juice
Vad tittade du senast på tv och med vem? - stockholm båstad, själv
Vem pratade du senast i telen med? - syrran
Vem ringde dig senast? - pappa
Har du några tatueringar? - nej men vill ha
Har du rakt elr lockigt hår? - lockigt 
Är du glad? - ja de tycker jag väll 
Är du piercad någonstans? - ja
Hatar du folk som ljuger?  - inte hatar men onödigt när man kan tala sanning
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? - båda tror jag, men hockeykillar är ett stort plus! 


Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? 
- spelar ingen roll så länge dom inte är rödhåriga
Vad vill du bli när du blir stor? - polis såklart
Har du någonsin kysst 2 personer samma kväll? - jarååå
Har du någonsin varit helt förkrossad? - har hänt, men orka må dåligt över någon som sårar
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? - bara massa bra
Tycker du om ditt liv? - både ja och nej
Använder du mascara? - oftast
Använder du läppstift? - nej, lipsyl
Vilket balsam tycker du luktar godast? - Ref, frisör balsam
Vad är din favorit rätt ? - tacos
Vad är din favorit kärleksfilm? - finns många, men en kärlekshistoria är bra och fin
Vad tycker du mest om i ditt utseende? - jadu..
Vad tycker du minst om i ditt utseende? - mitt hår och hockeyröv!
Förlåter du eller glömmer du? - förlåter oftast men glömmer aldrig
Har du mest tjejvänner eller killvänner? - fler tjejer men skönt med killakompisar
Har du någonsin masserat någon? - jaa
Vad är du rädd för? - inget, jag respekterar bara
Önskar du att du var en kändis? - ibland
Önskar du att du var en kille? - trivs som tjej, men skulle gärna prova för en dag
Hård eller mjuk smörgås? - mjuk
Silver eller guld? - silver
Vilken ögon färg har du? - blåa
Är det den färgen du vill ha? - ja det är finast till blondt hår


JAG ÄR HELT FÖRÄLSKAD I KILLEN !

då var första dagen på praktiken avklarad och jag kan säga redan nu att det är skit kul på stadium där jag praktiserar. har fått gjort massor idag och dagen har gått riktigt fort. dagens höjdpunkt var att jag hjälpte jakob markström att prova ut en ny keps, jag lovar att han är snyggare i verkligeheten än på bild, en riktig läckerbit !
kär i killen




stockholm båstad

kollar för tillfället på stockolm båstad, älskar programmet plus att man får sommar känslor, ååå vad man bara längtar just nu !

castle walls

har precis kommit hem från sandra, jag har haft en riktigt trevlig och härlig eftermiddag tsm med henne. Pratade massa och skrattade. Vilken helg asså, bästa på så otroligt länge, det går bra nu !


day n night

nu ska jag göra lite god lunch..

du kan bara glömma, glömma allt

kom hem alldeles precis från match mot brynäs. Kan vara blad de roligare matcher på sistone, jag kunde inte sluta skratta åt rebecca kastemyr, vilken tjej alltså. Men vi ägde dom i stort sett hela matchen och det kändes så skönt, med tanke på att dom hade ju namnet, brynäs. snart ska jag försöka vara lite duktig och göra lunch så mamma slipper för engångsskull med tanke på att jag är värdelös på de..

party rock anthen

sminkar och fixar mig lite inför kvällen med tjejrna, åå vad jag vill att det ska bli en härlig kväll! :D dessvärre äre ju match i morn, skit också, men det blir vad man gör det till

dagens face.


jag orkar med allt annat än dig

vaken igen då och vädret utanför fömstret ser inte allt för lokande ut. Men det blir förhoppningsvis bättre under dagen. Nu ska jag käka frulle och sedan ta en dusch.

saknar min blonda vän, tove!

inte okej ?

känner mig sådär lagom irriterad just nu. Är det bara jag, eller blir man trött på personer som frågar massa om man ska träffas och sen när man kommer till den dagen så bara skiter personen i det, som att man har all tid i världen. Det ogillas..

trash..

kvällen har vart en av dom bästa på länge måste jag säga! brudarna gjorde min kväll. Chilla är alltid skönt och att kolla på en film och skratta. Ikväll blev det en action film som heter salt, det var riktigt skön och jag älskar angelina jolie, mums på den läcker biten. snart ska jag väll sova och ladda inför morgon dagen, hehe känner på mig att det kommer bli en kanon kväll!

ditt val, ditt fel, ditt problem

kom precis hem efter en helt okej dag i skoaln och på stan. Har gjort spanska prov på morgonen och sedan utvecklingssamtal. Blev även att shoppa lite med mammsen. Köpte faktiskt ett nytt axel skydd till hockey, super nöjd och glad. Snart ska jag vidare till mig käraste jenny och träffa lite bruds, så vi får se vad kvällen har att erbjudaaaa...