man får var som man vill bara man inte tar nån förgivet..

jag känner mig sämst
värdelös
hemsk
tråkig
utsatt
äcklig
utnyttjad
ensam
ledsen
arg
dum
sur och gud vet vad!
 jag känner inte alls för att göra något annat än att sura just nu, gaaah vad jag är DUM. jag saknar vissa personer och vill att dom ska vara här med mig NU ! åå, skönt att prata lite med tove idag, du är den personen som får mig att känna mig värdig just nu, i alla andras ögon är jag jämt värdelös, men de va väll inget nytt, tycker jag iaf, fast de är ju förstås ingen vet ju hur jag känner och tycker om saker och ting. Ingen vet något om mig. Förlåt att jag tjatar men jag vill verkligen träffa Tove nu, saknar sötan så oerhört mkt, vi har inte träffats på evigheter typ, och tycker så synd om dig att du gjorde illa dig i fjällen och inte kan vara med på cupen i falun i morn, höhö.

Just nu känner jag bara för att springa ut långt borta på något ställe
 där ingen annan än jag är och där ingen annan kan se mig och gråta, 
skulle känns såå skönt, jag vet inte varför, men jag trivs inte med något idag

hon är min,...bara min !

får du inte vara en av dom, besegra dem !

serri, veckan har vart härlig, o visst den är inte slut riktigt än, men snart så, kan tänka mig att de är måånga fler än jag som inte vill tillbaka till skolan, men man måste, inte så värst långt kvar nu i skolan, kommer bli såå skönt med sommar lov sen, men man kommer sakna klassen lite, iaf dom bra stunderna vi har och endel personer, klart vi kommer träffas men inte som vi brukar. Tänk nästa år, då kommer vi typ inte gå tsm men någon av våra såklallade "riktiga" kompisar. spännande men ändå läskigt på något sätt, att inte ha någon riktigt nära varje dag, aja, vi får ta vara på den tiden vi har tsm kvar, och de är något jag ser fram emot. Matcher o cup i helgen något jag ser fram emot faktiskt, fast jag hade hellre gjort något riiiktigt roligt. Usch skolstart på måndag som man helst av allt inte vill tänka på...man får ju typ rysningar, justja, jag ska magnetröntga mitt knä på måndag oxå i enköping, hoppas verkligen på de bästa och på spel i helgen efter, de skulle vara nice, för jag har sett fram emot att spela den där cupen. ska bli toknice !

skapligt vad de stämmer :*, stämmer iaf på mig

visste du det här om tjejer ?

- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter
..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser
 förjävlig ut..
- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..
- när hon kollar på dina läppar
 
så vill hon kyssa dig..
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin
..
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta
 på sms / msn vill hon prata med dig
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..
- nu när du läser det här så finns det bara en
 som du tänker på, har jag rätt ?


os...längdskidorna räddar svenskarna i OS LÄTT !

då var hela OS förstårt då, bedrövligt, dåligt, uselt, värdelöst och sämst
 


usch vill inte att lovet ska vara slut riktigt än

den här veckan har gått väldigt fort hittills och jag vill att de ska vara 2 veckor om inte längre, skulle kännas så skönt iaf. I helgen vare match med lill laget o vi vann med 2-0, vi spelade ganska bra men de är ju inte så kul att inte få spela med sitt riktiga lag, suger ganska mkt om jag ska vara ärlig. träningen blev instäld i måndags för de va för mkt snö på taket på ishallen så jag åkte till simon o hade de lite mys med han. Tisdag blev de bara chill med älskling o sen hem o chilla o kolla os som jag kan tänka mig att de flesta har kollat på. Igår lr aa onsdag då då vare bara chill på schemat o jag ångrar mig att jag inte tog mig en sväng i lång spåret för de va hur fint väder som helst!!! aja hockeyträning på kvällen o den va riktigt kul, onsdagsträningar brukar inte vara så roliga men jag gillar när falle håller i träningarna för de är inge kul o va med lilla gruppen.
nuuu skulle de väll vara skönt med sommar ?

Grattis hjärtat !

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller syrran 18år

You dont know, you dont know, you dont know anything about me..

jagh ar inte hunnit skriva så mkt, men ska skriva lite nu vad jag har gjort på senaste tiden,

i fredags va de sista degan i skolan o den va skit chill, blev klar med alla pappare på biologin, klar med hockey tröjan o på spanskan chillade vi o kollade vi på film. På samhälls kunskapen så planerade vi inför klassresan, jag kan väll säga så här att jag o brudarna är skiiiit taggade, gah vad nice ! på idrotten hade vi innebandymatch som gick väll sådär...hehe jävla cp! aja, på kvällen drog jag o pappa till våla o kollade på min käre kusin Abbe när han spelade hockeymatch, dom lirade mot ormsta o de va en skit spännande match ojoj, tycker faktiskt att våla hade alldeles för mkt oflyt, dom torskade med 2-4 lr aa dom tog ut målisen sista målen så egentligen 2-3 menmen, kan ju inte gå bra precis jämt heller. Justja, anna haag tog guld på skiathlonen oxå, en grym insats från hennes sida.

RBK

jag måste bara önska min kära RBK lycka till på USM, kör sten hårt o kom hem med några bra plaseringar är du snäll, visa vad skåpet ska stå o visa vad månkis går för, LYCKA TILL!

jag vet vad jag vill ha, jag vill ha dig !

va till stan idag med mammi o shoppade, jag ÄLSKAR att shoppa :D hittade iaf de här grejerna.



allvarligt...älskar skorna :D

Hos dig är jag stark !

jag saknar simon...lov nästa o match på lördag, jääätte kul (N)

hehe gillar texten bara (Y)

Har du tänkt på:
alla gånger vi tjejer har blivit nedtryckta av killar, för dom menar att vi är det svagaste könet?
Men hör här:
* Vi kan blöda i en vecka utan att dö
* Vi kan ge mjölk utan att äta gräs
* Vi kan bli våta utan att röra vatten
* Vi kan få benlöst kött att stå

hur många killar kan egentligen det?
Precis, ingen

DET KALLAS GIRLPOWER, WTF :D


Nu e jag helt galen, helt galen i dig...ja att vara förälskad

dagen har var skit chill. vi som hade HK förra terminen har sovmorgon på tisdagar men idag skulle alla
 8or och 9or på teater, den hette typ vapen huset. den va lite dålig i början för man fattade inte riktigt men sen ble den kanoners ! efter den så hade vi typ 5min spanska hehe vi fick tbx våra prov o jag blev hur nöjd som helst, mvg, ååå vad glad jag är :D efter lunch hade vi kemi o de sööög jag gjorde klart mina uppgifter o så. Sista lektionen va so o då kikade vi klar på filmen vi har kollat på. Idag har jag haft en riktigt jobbig lunch rast måste jag säga, jag va upprtyckt i ett hörn av 6 killar, o ingen hjälpte mig, lr rättare sagt ingen kunde hjälpa mig. GUD jag stog där i 20 minuter o jag hållde på att dö verkligen. Till slut kom mina liv räddare, jonas, tobbe, simon o becca, tack för hjälpen, annars skulle jag väll vara kvar där nu. haha

What a day....sucks

måndag idag igen o ny vecka som alla kasnke redan visste, dagen har gått hur segt som helst och jag verkligen haaatar måndagar för vi har så jobbiga ämnen. En sak man kan glädja sig åt är att de är riktigt fint väder idag, solin skiner, hur mysigt som helst ! längtar till fjällen nu!! träning ikväll o jag känner mig inte alls taggad, lr jag känner mig tagg men inte för att träffa en person....kul o träffa tove iaf, något bra att se fram emot,
toknice or what ? näst vecka är det lov o undra vad man ska göra då, hoppas på riktigt roligt lov men massor av skoj.

Det käraste jag har....Simon <3

Det finns många olika slags kärlek men för mig är kärlek hur jag känner för min kära simon. Jag är vekligen kär i dig. När jag bara tänker på dig så pirrar de i hela kroppen och jag blir varm utav att bara tänka på dig hjärtat, jag kan inte sluta tänka på dig för jag gör de verkligen jämt. Jag känner mig så lycklig och trygg tsm med dig, jag känner mig oövervinnerlig när jag är med dig, du är mitt allt du är hela mig simon. Ibland nöjer jag mig med att bara kolla på bilder på dig och drömma mig bort i en värld tsm med dig. Jag fick chansen att bli tsm med dig o den tog jag mer än gärna, jätte gärna faktiskt! Jag fick min simon och då övergick sagan till verklighet. Jag har inte vart så här kär förr, men nu vet jag va kärlek är, känslan att vara kär är helt underbar !

Det finns en sak som är säker.....jag älskar dig simon ! <3


I dont know where im going... I just wanna be with you


I like to make my self believe


The things I hate for most that you do, you make me love you !

jag lkänner mig usel på att skriva i bloggen, men aja, får väll göra lite extra när jag ändå skriver.

veckan har vart kanoners och gått skit fort, nationella prov i tisdags som gick vell sisådär, jag vet ju inte. I onsdags va jag till sjukgymnasten, o nu får jag inte spela match på typ 3 veckor om inte mer sen om jag ska operera. Nationella i torsdags med o de kändes bra iaf :) fick våra mjukis kläder med skolan oxå, assss nice !
I fredags kom simon hem till mig o sov till idag, hur myyyys som helst, hehe :D o idag kollade vi när mitt lag hade matcher mot sandviken och gimo i gimo, vi vann båda matcherna o de va sjukt många spelare som va borta, men brudsen kämpade bra. En helt bäst helg hitills :D

Plugga är typ mitt liv nu förtiden

ja jag måste själv säga att jag har blivit väldigt dålig på att skiva i min kära och "fina" blogg, aja, jag tror ni väll överlever. Dagen har väll vart rättså chill men vi missade sovmorgon o de känns riktigt tungt ! så jag, becca o jenny tog hand om saken o gick till rektorn, höhö. hoppas på något bra nu oxå, annars jävlar ! Jag hatar verkligen måndagar för de är så jobbiga ämnen och allrahels med dubbeltimme so på morgonen, skön att de är onsdag i morn iaf, då blire att åka 42 varv i ishallen, sweet ! justja, nice lr va..jag missar engelska i morn, fast dessvärre så missar jag massa som jag måste lära mig, sucks (N) men iaf i morn ska jag till sjukgymnasten, och becca och jenny nu får ni  svar på en fråga, JA ! mamma ska föjla med..precis som hon alltid gör men skit samma :) träning i morn tror jag väll oxå, kan inte tänka mig att de skulle bli något annat. Men allra mest så hoppas jag på match i helgen, jag har verkligen sett fram emot att få spela mot sandviken, gaaaah! vad jag har längtat....hoppas på att jag får spela med, fast de är en "liten" filur som INTE får kolla ;) hosthost* haha ulla style(Y)

allvarligt...typ pinsammaste dagen i mitt liv!





pusspusss

jag måste bara säga att min helg har vart kanon bra fast jagi nte gjort så mkt, sov hos simon fredag till lördag iaf, hur nice o mys som helst, saknar simon sjukt mkt redan, gaah vad jag saknar dig :( men iaf, älskar dig (L)