Dag 8: Det här får mig att må bra

det finns flera saker som får mig att må bra men mina vänner får mig nog att må bäst, för dom kan man prata medom roliga saker eller så göra man massa roligt med dom som får en att må bra! mina vänner får mig även att må bra om det är något jag mår dåligt över eller så, för då kan jag ju alltid prata om det med dom om det och då får dom oftast mig på andra tankar.

Sen så får hockeyn verkligen mig att må bra, tro det eller ej, men det är verkligen en så grymt rolig sport och när man har det grymma laget som jag har så kan man inte annat än längta till att få vara med dom och spela. Känslan av att glida runt på isen med en puck den är hur härlig som helst!



turn up the love now listen up now turn up the love!

dåligt mycket blogg torka här känner jag. Men jag hadedtatan i skolan onsdag-Torsdag så kunde inte skriva ett lite enlägg då heller. Men jag har faktiskt en anldning till varför jag inte uppdaterat på mycket, det är läxornas feeeel! men nu skriver jag iaf och det är väll iaf några som kommer läsa mitt värdelösa inlägg, hmm undra vilka, SKULLE VARA KUL O VETA !? :D


såhär brukar jag göra med mina läxor

Dag 7: Mina beroende

Man är väll beroende av lite olika saker men jag kan erkänna att jag inte skulle kunna vara utan min mobil. Sen så gillar jag verkligen att idrotta, så träning skulle jag nog inte heller klara mig utan, för man blir så rastlös utan de. Jag tycker att det väll en självklarhet att man inte vill vara utan sina föräldrar eller kompisar. Sen så är väll spotify en av de bästa sakerna jag vet, vem är inte beroende av musik lixom, hur skönt som helst att lyssna på.

här är min lista btw
HÖRDE JAG FEEST


where you wanna go

ledig dag idag och det behövs kan jag ju bara erkänna, dåligt med träningsverk, aj! fast är nog ändå värst för amanda som typ sträckte skinkan, stackarn, får väll se hur det är med henne idag :) snart ska jag börja plugga men orkar verkligen inte, det är ju så grymt tråkigt ! men måste skicka in geografi analysen senast idag iaf, så det är väll bara att sätta igång antar jag.

på tal om ingenting så måste jag säga att jag saknar den här tjejen något grymt mkt, du är guld värd dalle!

jag glömmer aldrig bort vad du gjort

det kommer nog inte bli så många inlägg den här veckan för jag har äckligt mkt i skolan just nu och det går faktiskt före! men tänkte passa på och säga att i helgen ska det fan firas att det snart är lov och att jag förhoppningsvis inte har några läxor/arbeten kvar !

thats why I put my hands up in the air

vaknade för en stund sen av att syrran kom in i mitt rum och öppnade fönstret och sa att det va bastu varmt inne på mitt rum, men de är ju schööönt tycker jag ! kollade på ett avsnitt av entourage innan jag gick upp med, himla bra den där serien! men nu sitter jag med en uppsats som ska vara klar till på måndag, det är i datakunskap och handlar om sociala medier, lite intressant om jag ska vara ärlig, med tanke på att en blogg och facebook är sådana. Nu ska jag köra vidare här och förhoppningsvis bli klar innan kvällens slut. Jag har faktiskt redan skrivit 3 av 4 möjliga sidor, det går bra nu, out and over!

om sanningen ska fram

måste bara skriva att jag har ingen aning om vad jag ska skriva om på min blogg. Just nu känns det som att den bara är värdelös (som att den inte alltid vart de).
Nä men de skulle vara kul med lite tips om vad ni vill att jag ska skriva om! så släng in en kommentar lite då och då, det är bara kul att läsa.

och när jag ändå skriver ett heeelt värdelsöt inlägg kan jag ju också passa på att berätta att vissa dagar är jag helt beroende av att blogga, jag skriver typ för minsta lilla sak jag gör, men ibland kan det bli så..blir ju lite mer uppdatering också, men jag antar att det är mest när jag har tråkigt eller är rastlös.

på tal om ingenting så måste jag faktiskt erkänna att jag är nog lite beroende av min mobil.



bon bon

det är faktiskt grymt tråkigt att bara vara hemma hela dagar, även fast det är tråkigt att gå i skolan men man chillar ju nästan ändå bara för det mesta.

såhär har/kommer min vecka se ut

Måndag: Studiedag+lediga=hemma
Tisdag: Sjuk=hemma
Onsdag: Inställda lektioner= hemma
Torsdag: skoooola
Fredag: Ledig=hemma

kanske låter chill, men man kan ju inte göra så mkt hemma när ändå inga andra polers är lediga!

jag föll vid första ögonblicket !

har vart och käkat lunch hos farmor och farfar men nu sitter jag och kollar runt lite på hockey prylar, och fastnade för det här, hur snyggt !!
synd bara att den gula inte fanns i fler modeller, för den va grymt snygg. Väskorna kanske ser lite små ut, men dom är ju mycket större i verkligenheten.







Dag : 5 saker du inte visste om mig

1: När jag damsuger så har jag alltid klackskor på mig, för det blir mycket roligare då
2: Jag va värsta häst freaket när jag va 6-12 år (ussssch)
3: Jag har jätte svårt för att bli kär
4: Hockey killar är nog det snyggaste jag vet !
5: jag är GRYMT blyg

nu har ni fått veta 5 sanningar om mig, någon som ni kanske redan visste, vad vet jag!


slänger upp en old pic från valborg


du är så vacker

helt ovärd skoldag kan jag erkänna och säga. Åkte till skolan o va där till halv 10 då vi skulle börja, men det bisade sig att läraren min va sjuk (oflyt) så jag drog hem vid 10, 30min i staden, kul! men nu sitter jag här iaf helt själv med mitt vattenglas med isbitar i, lite överskattat kanske, men något kopiöst gott! vad jag ska tillägna resten av dagen med är väll att käka lunch hos farmor och plugga, för i morn äre spanska prov!


galet fint väder idag iaf !

tillsammans är vi oslagbara

skola i morn, faaast känner mig inte direkt frisk :( men som tur så har jag bara 2timmar matte :)

sick in my head

sitter här i min ensamhet och känner mig grymt sjuk! hatar att vara de, dessutom så lämnade pappa mig för att åka bort och göra något, ändå lite skönt att vara ensam hemma, men aja, trevligt med sälle med. På tal om ingenting, hittade värsta läskiga grejen idag på fb, man vet ju inte om man ska tro på det eller inte, usch sånt här gillar jag INTE !

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-nu-pa-lordag

här är länken

Dag 5: Vad äter jag?

vad jag äter, jaa..jag äter väll det mesta men något som jag verkligen hatar är korvstroganoff, det kan vara det vidrigaste jag vet. Men nu när det snnart är sommar så grillar man ju nästan varje dag och det är grymt gott.

det jag brukar äta när vi grillar:
Kött
potatisgratäng/klyftpotatis/färskpotatis
beasås
tzatsiki
grönsaker (sallad,tomater,oliver,gurka,majs,fetaost,rödlök)
grillad och marinerad paprika&majskolvar
färskt bröd

låter inte bara lite sooooommar !

såhär såg mig frukost ut idag


helt sjukt

har powernappat hela dagen idag känns det som, fast jag har faktiskt pluggat en hel del med. Men man får inte plugga för mkt för då blir det massa information som man tror att man tar in, fast de gör man inte. Så nu ska jag plugga vidare lite spanskan och hoppas på framgång!

BEROENDE FRAMKALLANDE!


dont say you love me, I dont belive you, dont say the word if you dont mean it.

jag har inte hunnit/orkat berätta so mkt om min lördagskväll som var helt sjukt kul. Vid 7 tiden så kom jenny och amanda hem till mig för att fixa sig lite och så. Senare runt 10 tiden så drog vi till vallen och där va det fullt ös medvetslös. Hur kul som helst att dansa. Skönt är det med, träffade massa trevligt folk gjorde vi med. kvällen avslutades med lite chillhäng hemma hos Thoe och vid 5 tiden så drog vi oss hemåt, lite sent kanske. Men kvällen var riktigt rolig iaf.


såhär såg vi ut innan vi drog vidare..

Dag 4: Mina syskon

jag har en syster som heter Sofia. Hon är 2 år äldre än mig och går sista året på fyrisskolan och hon går frisörlinjen. Vi är ganska lika till sättet fast resten av oss är vääääldigt olika. Jag kan prata med henne om nästan allt och hon finns oftast när man behöver henne, en helskön syrra!


last night

min gårdagskväll spenderades med 2 heeelt sjukt sköna tjejer (och sonny) haha han går mig på nerverna. Vi chillade med massagestolen och kollade på hockeyn, men när sverige sög så hårt så blev vi bara tvugna att göra något annat så vi chillade i jennys säng och skrattade som aldrig förr. Himla kul, har inte skrattat så här mkt på länge känns det lite som. Blev en favorit i repris med, skratta så mkt att man får tårar, de är jag kung på ! vi snackade en hel del om alla roliga händelser från gårdagskvällen, men amanda vad vare som hände sälen 2007? haha dreads killen va fan kvällens brutalabritta nu när jag tänker efter..och INTE SONNY!

how are U doin

har för tillfället slutat skolan och ska dra mig hemåt och vidare på fotbollsträning, hoppas det inte blir så jobbigt träning ikväll för det har jag inte lust med. Vi hörs efter träningen för då blir det plugga och sen så måste jag komma på vad jag ska klä ut mig till i morn när vi har dudgeball turnering i skolan, spännanade!


I got the feeling that tonight is going to be the night

blev en extra frukost nu med tanke på att jag är väldigt sugen på glass och det är ju faktiskt sommar!


come with me, stay the night

hel skön dag känns det som att det här kommer bli. Pappa kom och väckte mig klockan 9 och sa att det va nån snubbe här och fixade med elen. Efter det så låg jag i sängen och bara tog det för jävla lugnt, hur skönt som helst. Käkade nyss kladdkaka och cola till frukost. Onyttig, jo tack jag vet! Känner att jag behöver ta tag i skolarbetet lite bättre så ska sätta igång med geografi landanalysen inom kort så jag har något klart innan veckansslut. Snart ska jag be pappa hjälpa mig fixa lite lunch så jag så småningom kan dra till skolan.


hittade bilden på jennys blogg och blev helt käääär.

Dag 3: Här bor jag

jag bor i ett vitt hus med blåa knutar. Eller vi ska måla om huset och lägga om taket i sommar så knutarna ska bli gråa tror jag. Blir säkert snyggt. Här har jag bott sen jag va 2 år och huset har gått i arv i släkten sen det byggdes, lite coolt om jag får säga det själv. Och för den som inte visste så bor jag på landet och jag trivs jätte bra med det. Men jag hittade lite bilder på datan @ my crib.


Mitt hus från framsidan.


va ett tag sen jag tog den här bilden, men de här är mitt pojk/flickiga rum när det är städat..


ja så här kan det också se ut.


mitt kök där jag är köks mästare (kommer aldrig hända)..




de va alla bilder jag kunde hitta.

are you ready or not

min dag har vart heeeelskön verkligen. Hade bara en lektione idag och matte läraren skulle komma lite senare så hade matte i typ 1,5 timme sen så käkade vi lunch och efter det en smarrig glass. Efter skolan så åkte jag hem och stekte för fullt, och det har gett resultat, FÖR JAG HAR BRÄÄÄÄNT MIG :(


Dag 2: Mina föräldrar

Ja vad ska man säga om sina päron..men min mamma heter Christina och pappa heter Fredrik. Jag bor med båda under samma tak och har gjort det hela mitt liv. Pappa är egenföretagare och mamma har jag aldrig fattat vad hon jobbar med men hon jobbar med papper och är nån sorts chef på ett stekar kontor, ingen mer kommentar!Mamma kan man nästan prata med allt om, förutom när det gäller killar för då blir hon bara nyfiken, och pappa ska jämt skoja och retas med en. Mamma kan man inte tro är så sport intresserad men hon har koll på det mesta inom hockeyn och fotbollen. Och pappa idrottade när han va liten men nu är han bara hjälptränare/materialare i mitt hockeylag. Ja finns väll inte så mkt mer att säga tror jag. Hittade lite random bilder på dom på min data med, men dom får la duga!




what them girls at

igår så var det ju som vanligt skola och i skolan så gjorde vi inget förutom att jag och linda hade engelska muntliga med varandra. Det gick ganska bra, vi klarade av att prata i 15 minutar iaf, stolt! sen efter skolan så drog jag hem och tog en spring runda på 5km, det brukar inte vara så jobbigt, men de va grymt jobbigt med tanke på att det va så varmt, men är jag så dum att man springer när det är som varmast så får jag väll skylla mig lite själv. Senare under kvällen så kom amanda och jenny på fika hemma hos mig och jag hade förberett med kladdkaka, glass, päron dricka och hallon smoothie, riktigt gott! och såklart hade jag skön stämningsmusik med. En trevlig kväll med massa skratt och planer inför helgens bravader.. danca like no one is watching!


Dag 1: Presentation av mig själv

Jag heter Ida Maria Christina Torstensson och fyllde 17år den 18 mars för den som inte visste.
Jag går i skolan på Thoren Business School i Uppsala och det är den bästa skolan som finns, lovar!
Min bästa vän heter Jenny och vi är även kusiner och lika gamla.
På fritiden så spelar jag ishockey och fotboll, med andra ord så är jag en pojkflicka i grund och botten.
Jag är även med mina kära vänner så ofta jag hinner.
Jag bor i ett ställe som heter Månkarbo, det ligger mellan Uppsala och Tierp, men närmre Tierp.
Där bor jag i ett stooort hus på 320km.
Min favorit färg är rosa.
och jag älskar att tränaaaaa!


a little bit of me

på tal om ingenting egentligen så tänkte jag göra såna här saker som många andra också brukar göra, att jag berättar något om mig själv varje dag så här är listan

Dag 1: Presentation av mig själv
Dag 2: Mina föräldrar
Dag 3: Här bor jag
Dag 4: Mina syskon
Dag 5: Vad äter jag?
Dag 6: Det här hade jag på mig idag
Dag 7: I min väska
Dag 8: 5 saker du inte visste om mig
Dag 9: Mina beroende
Dag 10: Mitt favoritminne
Dag 11: Det här får mig att må bra
Dag 12: Det här får mig att gråta
Dag 13: Mina rädslor
Dag 14: Min favorit plats
Dag 15: Det här längtar jag till


jag är inte kär, jag är helt förälskad!

känner mig som jordens sämsta bloggare, men vem sitter vid datan dagen in och ut när det är sånt kalasbra väder ute.

Idag har jag väll mest bara chillat och njutit av vädret. Gjorde engelska nationella i skolan också, grymt svårt med hörförståelse. Efter det så käkade vi lunch vid ån och sen så gick vi vidare till H&M för linn och anna skulle köpa shorts. Efter det blev det glass och njuta av den på skolans takvåning, hur skönt väder som helst, så det va bara att steka. Efter lite solstek så hade vi typ 20min geografi sen fick vi åka hem sådär vid 12:30 så då åkte jag hem och stekte med massa skön musik i högtalarna.

tänkte berätta om min härliga gårdag lite senare


If you´re the one for me..then I´ll be you´re hero

idag har jag mest bara tagit det lugnt och på förmiddagen så städade jag lite på rummet och plockade rabarber med pappa. Sen så runt klockan 1 så drog jag o pappa ut och övningskörde. Vi åkte till harbo för att kolla på harbo-iron och harbo vann med 5-0. Sen så rullade vi vidare till söderfors och sen vidare hemåt så vi va hemma till halv 6. Va ute länge, men det är så grymt kul att köra bil!

Senare på kvällen så grillade vi och sen så körde jag lite med klubba o puck på baksidan och öste massa härlig musik i högtalarna.

bildbrist något kopiöst!

jag ska få känna dig snart och allting känns så jävla, underbart !

gårdagen spenderas till 100% att plugga, ojoj, pluggade till ett prov som jag gjorde idag, och det känns som att jag kommer klara det, så hoppas på det! efter skolan så köpte jag en klänning, och sen så åkte jag hem, så nu sitter jag här och bara softar och käkar min super goda kladdkaka med nötter i, som jag bakade igår, mumsigt! nu ska jag kolla på lite tv.


det jag gör, måste betyda något för dig

sitter för tillfället i skolan ohc chillar, som alla andra trosdagar, har håla i 3,5 timme helt ovärt! jag sitter och blippar runt på man data och linnea gör samma medans bella o linn sitter och kollar på roliga bilder från åren som vart. Idag har jag min nya keps som jag är sååå nöjd över att jag införskaffat mig!


du har fångat mig, du har tagit mitt hjärta, jag är såld!

ojoj, dåligt uppdatering nu här, men det är inte precis så att jag sitter vid datan 24/7 plus att jag lämnade datan hemma från skolan igår, annars hade jag nog skrivit.  Igår när jag kom hem från skolan så hängde jag med syrran till grannarna för hon skulle färga och klippa dom, så jag passade på att leka med min läckerbit , emil :)


top notch

ligger helt utslagen och sliten i sängen efter en jobbig dag i skolan och en GRYMT jobbig träning. Sprang flera mil idag kändes det som (lite överdrivet kanske) men vi sprang intervaller runt planen och man skulle springa fullfart på långsidorna och jogga på kortsidorna, 6 varv va det vi skulle springa, sjukt jobbigt! snart ska jag glida ner till pappa och kolla på tv, men jag måste ta igen mig lite först genom att skriva ett meningslöst inlägg.


landanalys vare ja

känns som att dagen går seeegt framåt men som tur får jag sluta när jag vill, men ändå lite ksönt att få lite jogrt i skolan, fast det får jag ju inte heller för jag sitter och skriver här. Till lunch hade vi laxpasta och de va väll sådär, gick att äta iaf. Fast innan lunchen gick vi runt på halva stan och letade efter linneas mobil som vi tillslut hittade, hon hade glömt den i hennes cykel korg, menmen! innan geografin började så gick vi till hemköp och köpte lite godis, de va gott till en början men nu har jag lessnat på de. Men snart ska jag dra mig hemåt och plugga lite och tagga till fotbollsträning

känner att jag absolit inte har några bilder på datan för tillfället..


living the dream

blev till att latcha lite match igår och kvällens motståndare var harbo. Plus att det inte är varje dag som jag är målvakt, men har stått minst en match varje säsong sen jag vart liten, så nu är en match avklarad iaf. Som lite fler än jag kanske märkte så var det svin kallt igår och snacka om att det var kallt att vara målvakt. Med tanke på att jag fick typ ta bollen 2 gånger per helvlek, och nu tänker ni, "hur mkt blev det" jo det blev 12-1, lekstuga kan man säga att det var, visst att jag släppte in ett mål, men jag va ju "lite" bättre en harbos målvakt som släppte in 12..hehe, nä nu ska vi inte vara taskiga!

slänger upp en bild på mig och storcken som gjorde 6 av målen, bra spelat !


exotic snacks

har precis haft lunch och tjockpankaka stod på menyn, det var ganska gott men lite för degit för min smak. Just nu så sitter vi i samma klassrum som tidigare och käkar lite godis turkiskpeppar och exotic snacks är bara för gott, mums!



han är ögongodis

igår var det hockeyavslutning och vi bowlade och käkade, hur kul som helst! riktigt trevligt med, och kul att träffa tjejerna igen, i alla fall de flesta av dom. Idag är det måndag och skola igen, och vi har en engelska redovisning idag, inte så speciellt kul! men något som måste göras. För tillfället så sitter jag på vaksala och har datakunskap men vi har bara betygsprat med göran så de är hur lugnt som helst.


slänger upp en bild på min kära vän amanda som är i turkiet, dåligt avis!

helvärd kväll!

som jag skrev lite tidigare så hade jag en kanon dag/kväll igår. morgonen spenderades med mina kära vänner i uppsala stad där vi kollade på forsränningen och träffade trevligt folk, vissa som man inte träffar allt för ofta. Senare under dagen så stod grillning på schemat och då drog vi hem till johan tilefors och grillade och hade det lite chill. Efter grillandet och chillandet så tog jag mitt pick och pack och drog vidare till våla där det blev för fest och sen härj vid lunda, riktigt grym kväll, helt o tippat bäst!





kvällen slutade såhär för vissa

lite för mycket av det goda, med de gillar jag !

har precis kommit hem från en helskön valborgskväll i östervåla, en av dom bättre på länge om jag ska vara heeelt seriös, min dag har varit kanon med, helt underbar, men tänkte nog som så att jag kan berätta lite mer om den i morgon när jag är lite mer, hmm...ja nykter som sagt, så vi höööörs, everydag im shuffling!!!!

känner mig dåligt trött och jävligt snygg med, men godnatt sweden!